Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Andrei G. - Director Divizie Corporate

"Propunerea de a ma alatura echipei Libra Internet Bank a venit pe neasteptate, cu putin timp inainte sa imi sustin examenul de licenta, intr-un moment in care eram multumit de realizarile profesionale in compania in care lucram.

Am fost atras de energia si optimismul oamenilor din echipa Libra Internet Bank, iar decizia de a incepe activitatea in aria vanzarilor catre clientii Corporate a fost o reala provocare, dupa aproape 3 ani de activitate in servicii bancare pentru persoane fizice.

Astfel, in urma cu multi ani, mi-am inceput activitatea aici, pe pozitia de Manager pentru Relatii cu Clientii Corporate, intr-o echipa obisnuita deja cu primul loc in clasamentele bancii. Din prima zi, am apreciat spiritul competitiv, orientarea spre atingerea obiectivelor si atentia deosebita pe care o acordam clientilor.

Dupa numai un an, am promovat pe pozitia de Coordonator de Zona in aria Corporate si, in scurt timp, pe pozitia, nou creata, de Sef Departament Management Portofoliu Existent, unde am avut ocazia sa coordonez diverse proiecte importante pentru banca, relationand atat cu diviziile din centrala bancii, cat si cu sucursalele.

Un an mai tarziu, am fost ales pentru pozitia de Director al Sucursalei Rahova, cea mai mare provocare in cariera mea profesionala de pana atunci. Din acel moment, am avut sansa sa-mi creez propria echipa si impreuna sa formam un grup de oameni competitivi, ambitiosi, cu dorinta de a performa.

In tot acest parcurs, am simtit un sprijin real si constant din partea managerilor sub coordonarea carora am lucrat, de la care am avut multe de invatat.

Libra Internet Bank este mediul propice pentru cei ce doresc sa faca perfomanta si sa se dezvolte impreuna cu organizatia, locul unde sunt rasplatite entuziasmul, daruirea, ambitia si perseverenta, dovada fiind povestile de succes ale multor colegi."

Ai nevoie de ajutor?