Libra Internet Bank

Despre noi

Misiune si valori

Noi, oamenii de la Libra Internet Bank, ne angajăm să generăm valoare durabilă pentru clienții noștri.

Suntem cu un pas înainte, gândim în viitor, ne propunem să ne autodepășim.

Scopul nostru este excelența în afaceri și de aceea ne străduim în mod constant să le oferim clienților noștri accesibilitate la servicii ireproșabile.

Valorile Libra Internet Bank

În condițiile unei piețe tot mai concurențiale, specializarea și rapiditatea sunt avantajele competitive pe care mizăm.

Ne cunoaștem cât mai bine clientul, suntem permanent atenți la nevoile sale, îi oferim servicii și produse de o valoare superioară. Avantajale noastre competitive sunt răspunsul rapid și soluțiile financiare dedicate cu care venim în întâmpinarea clienților.

Suntem orientați spre performanță. Știm că a fi profesioniști înseamnă a fi exigenți cu noi înșine în primul rând. De aceea suntem disciplinați, perfecționiști, autodidacți, optimiști.

Ce înțelegem prin succes? Fiecare client care pleacă încântat de la Libra Internet Bank, fiecare obiectiv realizat, fiecare proiect îndeplinit și toate rezultatele noastre în plan profesional. Orice succes este o stimulare și o provocare de a deveni cei mai buni.

Vrem ca fiecare dintre noi să fie cel mai bun. Munca noastră înseamnă pentru noi o permanentă competiție, dar nu uităm că orice întrecere între profesioniști se bazează pe fairplay. Ne întrecem în rezultate, dar nu uităm niciun moment de valori precum: colegialitate, onestitate și integritate.

Promovăm și susținem ideile inovatoare ale oricărui angajat sau client al băncii. De aceea încurajăm personalul și partenerii să vină permanent cu idei noi. Ne îmbunătățim continuu produsele și serviciile și răspundem clienților noștri prin metode și tehnologii avansate. Suntem convinși că a da dovadă de inventivitate și inovație înseamnă a fi puternic într-o lume aflată în continuă schimbare.

Raportul echilibrat între viața profesională și viața personală ne face să fim bine dispuși, optimiști și energici, tot ce ne trebuie pentru a acorda întreaga atenție clienților noștri.

Prestigiu și onorabilitate. Cooperarea între membrii comunității bancare înseamnă pentru noi și faptul că întelegem și respectăm standardele de etică unanim acceptate de comunitatea bancară.