Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.62% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Dreptul de copyright

Toate drepturile asupra informatiilor furnizate prin sau pe acest web-site incluzand, dar fara a se limita la: date, texte, stiri, grafica, desene, fotografii, ilustratii, poze, logo-uri, servicii si orice mentiuni, respectiv aranjarea lor, sunt rezervate LIBRA INTERNET BANK S.A.

LIBRA INTERNET BANK S.A..
In mod exceptional, pot fi stocate sau copiate pe un calculator personal, parti distincte din acest site, daca aceste parti sunt destinate uzului personal, orice folosire comerciala sau in alt scop fiind interzisa. Acesta clauza nu reprezinta cesiunea sau transferul drepturilor intelectuale ce aparţin LIBRA INTERNET BANK S.A.

LIBRA INTERNET BANK S.A. poate lua pentru recuperarea prejudiciilor orice masura legala considerata necesara, iar pentru protectia sa poate bloca accesul oricarui utilizator la acest site.

Folosirea site-ului

LIBRA INTERNET BANK S.A. precum si de orice alte persoane care doresc sa beneficieze de serviciile LIBRA INTERNET BANK S.A. sau sa se informeze asupra lor.
LIBRA INTERNET BANK S.A. isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

LIBRA INTERNET BANK S.A. depune toate eforturile pentru a oferi clientilor sau partenerilor sai informatii actualizate. LIBRA INTERNET BANK S.A. nu certifica si nu garanteaza faptul ca acest site functioneaza fara erori si intreruperi.
Mesajele trimise catre LIBRA INTERNET BANK S.A. prin e-mail ar putea sa nu fie securizate. LIBRA INTERNET BANK S.A. recomanda sa nu se transmita informatii confidentiale catre LIBRA INTERNET BANK S.A. prin e-mail. Daca totusi au fost trimise mesaje catre LIBRA INTERNET BANK S.A. prin e-mail, utilizatorii accepta riscul ca respectivul mesaj sa fie interceptat, folosit necorespunzator si modificat de catre o terta parte.

LIBRA INTERNET BANK S.A. nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune produse utilizatorului.

Confidentialitate

LIBRA INTERNET BANK S.A. se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele utilizatorilor pe site, exceptand situatiile legale. LIBRA INTERNET BANK S.A. nu va transmite nici unui tert datele personale introduse pe site-ul www.librabank.ro, conform acestor "Termeni si Conditii".

LIBRA INTERNET BANK S.A. in privinta utilizarii site-ului www.librabank.ro.

Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

LIBRA INTERNET BANK S.A.

Prin prezenta inteleg sa imi exprim in mod expres consimtamantul ca, pe termen nelimitat, Banca sa prelucreze informatiile indicate la pct. 1 de mai jos inregistrate pe numele meu in evidentele proprii (astfel cum termenul de "prelucrare" este definit de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in Monitorul Oficial nr. 790/12.12.2001). La incheierea operatiunilor de prelucrare a informatiilor indicate la pct. 1 de mai jos, imi exprim in mod expres consimtamantul ca Banca sa arhiveze informatiile indicate la pct. 1 de mai jos inregistrate pe numele meu in evidentele proprii precum si sa transfere aceste informatii catre orice alt operator, in conditiile garantarii de catre Banca a faptului ca prelucrarile ulterioare vor avea scopuri similare celor in care s-a facut prelucrarea pentru care imi dau consimtamantul prin prezentul acord.

 • 1. Informatii prelucrate:
  a) date cu caracter personal avand functie de identificare*
  b) informatii legate de activitatea frauduloasa in raport cu Banca **
  c) informatii referitoare la inadvertentele constatate in documentele/declaratiile prezentate Bancii***
 • Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.

  Coordonate oficiale
  Denumirea: LIBRA INTERNET BANK SA
  Forma juridica: SOCIETATE PE ACTIUNI
  Capital social subscris si varsat: 406.716.000 RON
  Sediul social: Str. Semilunei, nr. 4-6, sector 2, Bucuresti, Cod postal 020797, Romania
  Numarul din registrul comertului: J40/334/1996
  Codul unic de inregistrare: 8119644