Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI
Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 8.39% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision
acordare / administrare

Credit de consum de pana la 70.000 lei
pe maxim 5 ani
 

Material de informare privind aplicarea cerintelor Regulamentului (UE) nr. 847/2015 al Parlamentului European si al Consiliului din 20 mai 2015, privind informatiile care insotesc transferurile de fonduri si abrogare a Regulamentului (CE) nr. 1781/2006.

Regulamentul nr.847/2015 a intrat in vigoare in data de 26 iunie 2017 si stabileste informatiile cu privire la platitori si la beneficiarii platilor, care trebuie sa insoteasca transferurile de fonduri, in orice moneda si de orice valoare in scopul prevenirii, depistarii si investigarii activitatilor de spalare a banilor si de finantare a terorismului, in cazul in care cel putin unul dintre prestatorii de servicii de plata implicati in transferul de fonduri este stabilit in Uniune, astfel:

  • Pentru incasarile valutare in favoarea clientilor LIBRA INTERNET BANK, informatiile obligatorii cu privire la platitor sunt urmatoarele: (1) in cazul fondurilor provenite din tari UE (tari membre UE + Elvetia, Lichtenstein, Norvegia si Islanda), numarul de cont de plati al platitorului si numele platitorului (Art. 5); (2) in cazul fondurilor provenite din tari non-UE, numarul de cont de plati, numele si adresa platitorului. In lipsa adresei platitorului, aceasta poate fi inlocuita cu numarul documentului personal ofcial, numarul de identificare al clientului sau data si locul nasterii (Art.6).
  • Pentru platile valutare instructate de catre clientii LIBRA INTERNET BANK, informatiile obligatorii cu privire la beneficiar sunt: (1) - in cazul fondurilor transferate atat in tari UE (tari membre UE + Elvetia, Lichtenstein, Norvegia si Islanda), cat si in tari non-UE, numarul de cont de plati al beneficiarului si numele beneficiarului;

Aplicarea si respectarea prevederilor acestui regulament reflecta trasabilitatea completa a transferurilor de fonduri prin stabilirea obligativitatii de furnizare a informatiilor complete si corecte cu privire la platitorul si beneficiarul transferului respectiv, sumarizate dupa cum urmeaza:

Lipsa partiala sau totala a informatiilor cu privire la platitor va duce la investigatii suplimentare in vederea identificarii complete a ordonatorului transferului, conform noilor cerinte legale sau la retururi (in cazul transferurilor SEPA) si intarzierea procesarii incasarii valutare in contul clientului LIBRA INTERNET BANK.

Ai nevoie de ajutor?