Libra Internet Bank

Știri financiare

“Mămăliga de Aur” a fost cel mai savurat eveniment la Târgul Agriculturii Românești

Prima ediție a competiției “Mămăliga de Aur”, organizată de Libra Internet Bank la FarmConect România, a fost cel mai de succes eveniment al târgului organizat de Forumul APPR în Slobozia, județul Ialomița.

Libra Internet Bank, partenerul numărul 1 pentru fintechuri în România, a ales Temenos pentru plățile externe

Toronto, Canada, 19 septembrie - Temenos (SIX: TEMN) a anunțat astăzi că Libra Internet Bank, una dintre cele mai inovative bănci din România, a ales Temenos pentru a-și moderniza capacitățile de plată folosind Temenos Payments Hub pentru a efectua plățile externe ISO 20022 și raportarea (Swift CBPR+) în rețeaua SWIFT. Libra va folosi platforma modulară și scalabilă a Temenos pentru a adăuga alte canale de plată pe viitor, reunindu-le într-o platformă eficientă unică.

Libra Internet Bank invită fermierii români la “Mămăliga de Aur”, un eveniment Agribusiness, organizat în parteneriat cu APPR

Libra Internet Bank, specializată în finanțarea domeniului Agribusiness, organizează în premieră competiția “Mămăliga de Aur”. Concursul va avea loc sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 14:00, în cadrul Târgului Agriculturii Românești, un eveniment agricol complet al Forumului APPR – Mândru că sunt fermier și care are loc anual în Slobozia, județul Ialomița.

Cristina Mahika-Voiconi este noul Director General al Libra Internet Bank

Cristina Mahika-Voiconi a preluat oficial funcția de Director General al Libra Internet Bank, odată cu avizarea primită în acest sens din partea Băncii Naționale a României.

Libra Internet Bank a înregistrat creșteri pe toate sursele de venit, și-a îmbunătățit eficiența operațională și a realizat un profit mai mare cu 45,9% în primul semestru din 2023

București, 17 august – Libra Internet Bank a avut un profit net de 160,74 milioane de lei în Semestrul I din 2023, ceea ce reprezintă o creștere cu 45,9% față de aceeași perioadă din 2022. Activele nete totale au ajuns la 10,3 miliarde lei după primele șase luni ale acestui an, valoare cu 6% mai mare decât cea de la finalul lui 2022.

Asigurare de călătorie gratuită pentru toată familia, prin cardurile Gold de la Libra Internet Bank

Începând din data de 21 iulie 2023, Libra Internet Bank extinde beneficiile pentru deținătorii cardurilor Gold (debit, credit, business). Astfel, asigurarea de călătorie internațională gratuită va fi valabilă* nu doar pentru deținătorul cardului, ci pentru toată familia acestuia: soțul/soția/partenerul de viață și copiii (maximum cinci, până la vârsta de 21 de ani).

Libra Internet Bank inovează alături de StartCo: înființare de start-up-uri și cont bancar pentru companii, totul în aceeași platformă digitală

București, 18 iulie – Libra Internet Bank vine cu o soluție digitală inovatoare și extrem de avantajoasă pentru antreprenorii care înființează o firmă prin intermediul platformei dezvoltate de StartCo. Contul bancar curent necesar noii companii poate fi deschis direct din platformă, iar fondatorii au posibilitatea să aleagă cel mai potrivit abonament operațional pentru afacerea lor.

Libra Internet Bank își consolidează statutul de partener numărul 1 al fintech-urilor, prin colaborarea cu Raiffeisen Digital Bank AG

București, 23 iunie 2023 - Libra Internet Bank, unul dintre liderii din domeniul parteneriatelor fintech din Uniunea Europeană, furnizează Raiffeisen Digital Bank tehnologie bancară pentru sistemele de plăți - inclusiv IBAN-uri românești - pentru ca banca digitală, o subsidiară a Raiffeisen Bank International AG, să ofere servicii clienților din România.

Libra Internet Bank a câștigat două premii pentru performanță financiară la Gala Bancheri de Top

București – 20 iunie 2023: Rezultatele financiare înregistrate de Libra Internet Bank au fost recompensate cu două premii, la Gala Bancheri de Top, un eveniment organizat de Finmedia și revista Piața Financiară, ajuns la cea de-a XVI-a ediție.

Libra Internet Bank finanțează cu 8 mil. euro construcția unui parc fotovoltaic cu peste 27.000 de panouri

București, 9 iunie 2023: Un parc fotovoltaic ce se va întinde pe o suprafață de aproape 200.000 de metri pătrați va fi construit în România printr-o finanțare de 8 milioane de euro, oferită de Libra Internet Bank. Compania care va construi proiectul este GalicSud SRL.