Libra Internet Bank

Știri financiare

Serviciile de internet și mobile banking, aplicația Libra Journey și serviciul LibraPay vor fi indisponibile duminică, 18 februarie, în intervalul 00:00 – 06:00

București, 15 februarie – Funcționarea serviciilor de internet și mobile banking ale Libra Internet Bank, a serviciului LibraPay, precum și a aplicației Libra Journey va fi întreruptă duminică, 18 februarie, între 00:00 și 06:00. În acest interval, va avea loc etapa finală a procesului anual de testare a infrastructurii bancare.

Libra Internet Bank a oferit o finanțare în valoare de peste 82 milioane lei pentru construirea de către DRI a patru parcuri solare, pe o suprafață de 82 de hectare, în Mureș

București, 2 februarie 2024 - Libra Internet Bank a acordat o finanțare de 82,7 milioane lei pentru un proiect de energie verde cu o putere totală de peste 53 MW, construit în județul Mureș de către Glodeni Energy, companie care face parte din portofoliul DRI (DTEK Renewables International B.V.).

Marțea e ziua ideală să plătești taxe și facturi. Folosește cardul Libra și ai 10% cashback

În perioada 16 ianuarie - 26 martie 2024, dacă îți plătești taxele sau facturile la utilități (apă, gaze, electricitate) în orice zi de marți, folosind un card Libra de la Mastercard, vei primi 10% din sumă înapoi pe card. Limita pentru cashback este de 50 de lei per card.

Clienții Libra Internet Bank pot depune bani la bancomatele Euronet

Începând cu data de 10 ianuarie 2024, clienții Libra Internet Bank au posibilitatea să depună bani în conturile bancare pe care le dețin, folosind cardurile emise de bancă și anumite ATM-uri din rețeaua Euronet.

Libra Internet Bank a câștigat premiul “Produsul bancar al anului – categoria Creditare”, pentru FamilyStart, la Gala Piața Financiară

București, 12 decembrie – Libra Internet Bank a fost recompensată pentru implementarea programului FamilyStart, cu premiul “Produsul bancar al anului – categoria Creditare”, la cea de-a XXVIII-a ediție a Galei Premiilor Revistei Piața Financiară.

Radu Grațian Ghețea, președintele CA al Libra Internet Bank, premiat la Gala BankingNews

București, 4 decembrie - Președintele Consiliului de Administrație al Libra Internet Bank, Radu Grațian Ghețea, a fost premiat la Gala "18 ani de BankingNews", pentru contribuția adusă la dezvoltarea și maturizarea bankingului românesc.

Libra Internet Bank oferă credite cu 2,49%* dobândă prin FamilyStart, până la 31 decembrie

Clienții Libra Internet Bank au oportunitatea să acceseze, până la 31 decembrie 2023, credite cu 2,49% dobândă*, prin programul FamilyStart, finanțat de Guvernul României, care subvenționează 75% din dobânda aferentă si 100% din comisionul de analiză.

Libra Internet Bank a inaugurat a treia sucursală în Constanța

Libra Internet Bank a deschis o nouă sucursală în Constanța, situată la adresa Bulevardul Ferdinand numărul 19. Este cea de-a treia sucursală a Libra în Constanța.

Lucian Anghel a fost desemnat Director General Adjunct al Libra Internet Bank și economist-șef al băncii

București, 26 octombrie – Libra Internet Bank își întărește echipa de management prin desemnarea lui Lucian Anghel pentru funcția de Director General Adjunct. Numirea va fi oficializată după aprobarea din partea Băncii Naționale a României. Lucian Anghel va coordona Aria de Risc a băncii (Chief Risk Officer) și va îndeplini, de asemenea, rolul de economist-șef al Libra Internet Bank.

Atenție la tentativele de phishing!

Libra Internet Bank nu transmite mesaje email prin care vi se solicită confirmarea identității.