Libra Internet Bank

Știri financiare

Libra Internet Bank lansează „Libra mPOS”, soluția digitală prin care telefonul mobil devine terminal de plată

București, 07 martie 2023: Libra Internet Bank face disponibilă aplicația „Libra mPOS”, prin care comercianții care au nevoie de mobilitate crescută pot înlocui POS-ul clasic cu dispozitive mobile Android (minimum versiunea 8.0). Noua aplicație este o alternativă sigură și flexibilă de acceptare la plată a cardurilor bancare contactless și a device-urilor (dotate cu tehnologia NFC) care utilizează metode alternative de plată (telefon, smartwatch)..

Libra Internet Bank susține Prima Development Group în dezvoltarea proiectului rezidențial PRIMA Vista, cel mai modern din portofoliul dezvoltatorului imobiliar

București, 21 februarie 2023: Libra Internet Bank și Prima Development Group anunță încheierea unui acord de finanțare în valoare de 16,8 milioane de euro, pentru construirea primei faze a proiectului PRIMA Vista, situat în zona de nord a Bucureștiului, lângă cel mai important centru de business al Capitalei. Faza 1 a proiectului va cuprinde 2 clădiri cu un total de 242 de apartamente. Finalizarea acestei prime etape este programată pentru primăvara anului 2024, lucrările fiind deja demarate de către dezvoltator. .

Cardul Avanpost digital - premiat la Gala Premiilor e-Finance 2023

București, 07 februarie 2023: Cardul Avanpost este din nou premiat în România, de această dată pentru versiunea sa digitală. Astfel, cel mai bun card de debit din România primește astăzi și premiul categoriei e-Products a Galei Premiilor e-Finance 2023..

Libra Internet Bank își continuă creșterea organică și deschide o nouă sucursală, în nordul Capitalei

București, 1 februarie 2023: Libra Internet Bank își continuă dezvoltarea echilibrată și deschide o nouă sucursală, Sucursala Pipera, într-una dintre cele mai dinamice zone de dezvoltare din București, pe latura nordică a lacului Tei..

Se lansează Creditul Solar, produsul Libra Internet Bank pentru achiziționarea panourilor solare

București, 25 ianuarie 2023: Libra Internet Bank anunță lansarea Creditului Solar, produsul bancar prin care persoanele fizice pot primi până la 70 mii de lei finanțare pentru a-și achiziționa panouri solare. Acțiunea se înscrie în strategia băncii de susținere activă a producției de energie regenerabilă din România și pune accent pe dezvoltarea locală a pieței prosumatorilor, în scopul creșterii sustenabilității consumului național de energie..

Cel mai bun card de debit din România, Avanpost, se lansează și în versiune digitală

București, 20 ianuarie 2023: Libra Internet Bank lansează versiunea digitală a cardurilor de debit Avanpost pentru persoane fizice. Acum, cei care își comandă un card digital Avanpost din aplicațiile mobile ale băncii îl primesc imediat și gata de folosit, direct în aceste aplicații. Aplicațiile mobile ale băncii sunt Libra Mobile Banking și aplicația de carduri Libra Journey..

Libra Internet Bank ajunge astăzi la 3 emisiuni de obligațiuni listate la bursă, în valoare totală de peste 48 milioane de euro

Libra Internet Bank continuă finanțarea prin bursă și listează a treia sa emisiune de obligațiuni, în valoare de 4,262 milioane de euro. Obligațiunile se tranzacționează pe segmentul principal al Bursei de Valori București, sub simbolul bursier LIBRA32E..

Veste bună pentru mii de români! Aplicația de mobile banking a Libra Internet Bank este acum disponibilă și în Huawei AppGallery

București, 15 decembrie 2022: Libra Internet Bank face accesibilă aplicația de mobile banking și utilizatorilor de telefoane mobile Huawei de generație nouă (lansate începând cu luna ianuarie 2020). Acum, aplicația de mobil a băncii poate fi instalată și actualizată direct din magazinul de aplicații dedicat posesorilor dispozitivelor Huawei: AppGallery..

Libra Internet Bank este Banca Anului pe Digitalizare în România!

București, 8 decembrie 2022: Libra Internet Bank a fost desemnată Banca Anului pe Digitalizare, în cadrul Galei Premiilor Revistei Piața Financiară. Recunoașterea vine pe fondul consistenței strategiei băncii cu privire la digitalizare, inovație și deschidere către parteneriate, abordare care impune an de an Libra drept trendsetter în bankingul românesc..

Libra Internet Bank finalizează cu succes upgrade-ul sistemului informatic la cele mai înalte standarde din banking, cu mai mult de 24 de ore înaintea termenului estimat!

București, 2 decembrie 2022: Libra Internet Bank anunță finalizarea cu succes, printr-un efort 100% in-house, a upgrade-ului informatic la noua versiune (R21) a soluției de core-banking Temenos Transact (T24) - liderul mondial în domeniu..