Libra Internet Bank

Știri financiare

Sucursala Brăila se mută în casă nouă

Sucursala Libra Internet Bank Brăila se mută în Piața Dorobanți, numărul 1, la parterul blocului 20B, vizavi de Catedrală..

Cardul Avanpost a fost desemnat cel mai bun card de debit din România!

București, 26 octombrie 2022: Libra Internet Bank a primit premiul BEST DEBIT CARD pentru cardul Avanpost, în cadrul celei de-a 22-a ediții a Galei “Financial Leaders Hall of Fame Awards”. Recunoașterea vine pe fondul experienței de utilizare unice pe care cardurile Avanpost o asigură posesorilor, prin cashback-ul instant de 10% acordat pentru cumpărăturile realizate în rețeaua de aproape 600 de Avanposturi Radio Guerrilla și prin cele 3 retrageri gratuite de la orice ATM din lume, în fiecare lună..

Libra Internet Bank și Radio Guerrilla lansează un concurs maraton, cu premii săptămânale, timp de jumătate de an

București, 03 octombrie 2022: Libra Internet Bank, în parteneriat cu Radio Guerrilla, anunță lansarea campaniei „Avanpost în mișcare”, cu premii în valoare totala de peste 12.000 de euro. Pentru a intra în concurs, cei interesați trebuie să dețină sau să comande un card Avanpost și să-l utilizeze ori de câte ori este posibil: fiecare tranzacție înseamnă o șansă în plus de câștig!.

Succes obținut de Libra Internet Bank - peste 21 milioane de lei atrase printr-o nouă emisiune de obligatiuni

Libra Internet Bank finalizează cu succes cea de-a treia emisiune de obligațiuni din istoria sa, atragând de la investitori echivalentul a peste 21 de milioane de lei, în urma unui plasament privat. Obligațiunile sunt denominate în euro și au o dobândă fixă plătibilă semestrial, în valoare de 6.5% pe an..

Libra Internet Bank pregătește cea de-a treia emisiune de obligațiuni din istoria sa

București, 30 iunie 2022: Libra Internet Bank pregătește lansarea unei noi emisiuni de obligațiuni, în valoare de 4 milioane euro, cu posibilitatea majorării sumei până la 10 milioane euro. Obligațiunile vor fi subordonate, eligibile pentru fonduri proprii de nivel 2, neconvertibile și negarantate, cu o dobândă fixă plătibilă semestrial, ce va fi cuprinsă în intervalul 5,5% - 6,5% pe an. Obligațiunile vor fi denominate în euro, cu o maturitate de 10 ani și o valoare nominală de 500 EUR. .

Libra Internet Bank premiată pentru performanță financiară, la Gala Bancheri de Top

București, 22 iunie 2022: Libra Internet Bank se numără din nou printre cei mai performanți protagoniști din bankingul românesc, cu 2 premii importante obținute astăzi la cea de-a XV-a ediție a Galei Bancheri de Top..

Libra Internet Bank își extinde portofoliul de soluții dedicate antreprenorilor, prin aderarea la Programul IMM Prod

București, 5 mai 2022: Libra Internet Bank se alătură Programului IMM Prod, implementat de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri. Astfel, clienții eligibili conform programului vor putea obține de la bancă finanțări pentru susținerea capitalului de lucru și a investițiilor, cu până la 90% garanții guvernamentale..

Se lansează Select Residences, cel mai nou proiect rezidențial dezvoltat de Anchor Grup în București, în parteneriat cu Libra Internet Bank

București, 03 mai 2022 - Anchor Grup, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori în domeniul imobiliar din România, lansează Select Residences, cel mai nou Complex rezidențial premium din portofoliul Companiei, în urma unei investiții planificate de 40 milioane de euro. Aproximativ jumătate din valoarea investiției este acoperită printr-o finanțare oferită de către Libra Internet Bank, banca parteneră în dezvoltarea proiectului..

Libra Internet Bank a continuat să crească susținut în 2021 și s-a apropiat de 10 miliarde lei active

București, 28 aprilie 2022: În 2021, Libra Internet Bank a continuat să fie un finanțator important al economiei românești, cu aproape 4 miliarde lei credite noi acordate pe parcursul anului. Totodată, banca și-a extins cu o treime baza de clienți și a înregistrat o valoare a activelor de 9,59 miliarde lei, în creștere cu 31% față de anul precedent (7,32 miliarde lei)..

Libra Internet Bank încheie o nouă convenție cu APIA pentru finanțarea fermierilor din România

București, 21 aprilie 2022: Libra Internet Bank și Agenția de Plăti și Intervenție pentru Agricultură (APIA) au semnat recent o nouă convenție în vederea continuării finanțărilor oferite beneficiarilor programelor APIA: schemă de plată unică pe suprafață, plată redistributivă, plată pentru înverzire, agro-mediu și climă, agricultură ecologică, plăți pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale sau cu alte constrângeri specifice..