Libra Internet Bank

Știri financiare

Libra Internet Bank a continuat să crească susținut în 2021 și s-a apropiat de 10 miliarde lei active

București, 28 aprilie 2022: În 2021, Libra Internet Bank a continuat să fie un finanțator important al economiei românești, cu aproape 4 miliarde lei credite noi acordate pe parcursul anului. Totodată, banca și-a extins cu o treime baza de clienți și a înregistrat o valoare a activelor de 9,59 miliarde lei, în creștere cu 31% față de anul precedent (7,32 miliarde lei)..

Libra Internet Bank încheie o nouă convenție cu APIA pentru finanțarea fermierilor din România

București, 21 aprilie 2022: Libra Internet Bank și Agenția de Plăti și Intervenție pentru Agricultură (APIA) au semnat recent o nouă convenție în vederea continuării finanțărilor oferite beneficiarilor programelor APIA: schemă de plată unică pe suprafață, plată redistributivă, plată pentru înverzire, agro-mediu și climă, agricultură ecologică, plăți pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale sau cu alte constrângeri specifice..

Libra Internet Bank – triplă recunoaștere pentru performanță în internet și mobile banking

București, 20 aprilie 2022: Libra Internet Bank primește și anul acesta 3 premii importante, în cadrul Galei Online Banking, pentru creșterile înregistrate în 2021 în privința utilizării serviciilor de internet și mobile banking. .

Libra Internet Bank lansează noile carduri Avanpost cu 10% cashback instant

București, 15 aprilie 2022: Libra Internet Bank lansează, astăzi, noua serie de carduri de debit pentru persoane fizice, sub denumirea Avanpost, în parteneriat cu Radio Guerrilla. Cardurile oferă 10% cashback instant pentru cumpărăturile realizate în rețeaua de aproape 600 de Avanposturi online sau localizate în întreagă țară – furnizori de bunuri și servicii de calitate selectați în baza experienței nemijlocite a Comunității Radio Guerrilla, precum și 3 retrageri gratuite de la orice ATM din lume, în fiecare lună..

Atenție la phishing!

Nu accesa linkuri și nu urma instrucțiuni din e-mailuri primite de la adrese necunoscute! Prin astfel de e-mailuri, precum cel de mai jos, fraudatorii încearcă să afle datele tale de conectare la serviciile de internet și mobile banking sau la datele de card..

Libra Internet Bank primește "Premiul pentru 25 de ani de excelență în banking"

București, 04 martie 2022: "Premiul pentru 25 de ani de excelență în banking" a fost acordat Libra Internet Bank, în cadrul Galei Club Antreprenor, ca urmare a rolului esențial al băncii în susținerea afacerilor din România..

Premiera in Europa: SelfPay, in parteneriat cu Visa si Libra Internet Bank, lanseaza un serviciu ce permite utilizatorilor sa depuna numerar in timp real pe orice card bancar, utilizand o aplicatie mobila si reteaua de Statii de Plata SelfPay

Bucuresti, 28 februarie 2022. Compania ZebraPay, dezvoltator al solutiilor SelfPay si al celei mai mari retele de Statii de Plata de tip self-service din Romania, lanseaza, in parteneriat cu Visa si Libra Internet Bank, aplicatia SelfPay Now cu functionalitatea Cash Deposit, unica in Europa, prin care utilizatorii vor putea alimenta cu numerar cardurile bancare in timp real, fara a mai fi necesar sa se deplaseze pana la banca. .

Creditul ipotecar Libra pentru romanii din diaspora – in topul produselor digitale din Romania

Bucuresti, 09 februarie 2022: Creditul ipotecar pentru romanii din diaspora, produsul digital prin care Libra Internet Bank raspunde direct cererii importante de locuinte in Romania venite din partea romanilor care lucreaza in strainatate, primeste premiul categoriei eProducts, in cadrul Galei Premiilor eFinance 2022..

Campania "Cardul Libra te duce departe" si-a desemnat castigatorii!

Bucuresti, 19 ianuarie 2022: Au fost trasi la sorti cei 34 de castigatori ai campaniei "Cardul Libra te duce departe". In cursa pentru premiile in valoare totala de 10.000 de euro au intrat automat toti utilizatorii activi de carduri Libra Internet Bank, emise sub sigla Mastercard, care in perioada 10 noiembrie – 31 decembrie 2021 au efectuat cel putin o tranzactie de minimum 25 de lei cu un astfel de card..

Din 18 ianuarie, cardurile business Libra Internet Bank pot fi inrolate in Apple Pay

Bucuresti, 18 ianuarie 2022: Libra Internet Bank, una dintre bancile cu cea mai mare dinamica in ultimii ani, le aduce si clientilor sai persoane juridice, incepand de astazi, Apple Pay - o modalitate de plata simpla si comoda, prin care clientii pot folosi facilitatile unui iPhone pentru realizarea tranzactiilor intr-un mod sigur, fara a mai fi nevoiti sa prezinte sau sa inmaneze cardul la efectuarea unei plati la POS..