Libra Internet Bank

Știri financiare

Cel mai bun card de debit din România, Avanpost, se lansează și în versiune digitală

București, 20 ianuarie 2023: Libra Internet Bank lansează versiunea digitală a cardurilor de debit Avanpost pentru persoane fizice. Acum, cei care își comandă un card digital Avanpost din aplicațiile mobile ale băncii îl primesc imediat și gata de folosit, direct în aceste aplicații. Aplicațiile mobile ale băncii sunt Libra Mobile Banking și aplicația de carduri Libra Journey.

Libra Internet Bank ajunge astăzi la 3 emisiuni de obligațiuni listate la bursă, în valoare totală de peste 48 milioane de euro

Libra Internet Bank continuă finanțarea prin bursă și listează a treia sa emisiune de obligațiuni, în valoare de 4,262 milioane de euro. Obligațiunile se tranzacționează pe segmentul principal al Bursei de Valori București, sub simbolul bursier LIBRA32E.

Veste bună pentru mii de români! Aplicația de mobile banking a Libra Internet Bank este acum disponibilă și în Huawei AppGallery

București, 15 decembrie 2022: Libra Internet Bank face accesibilă aplicația de mobile banking și utilizatorilor de telefoane mobile Huawei de generație nouă (lansate începând cu luna ianuarie 2020). Acum, aplicația de mobil a băncii poate fi instalată și actualizată direct din magazinul de aplicații dedicat posesorilor dispozitivelor Huawei: AppGallery.

Libra Internet Bank este Banca Anului pe Digitalizare în România!

București, 8 decembrie 2022: Libra Internet Bank a fost desemnată Banca Anului pe Digitalizare, în cadrul Galei Premiilor Revistei Piața Financiară. Recunoașterea vine pe fondul consistenței strategiei băncii cu privire la digitalizare, inovație și deschidere către parteneriate, abordare care impune an de an Libra drept trendsetter în bankingul românesc.

Libra Internet Bank finalizează cu succes upgrade-ul sistemului informatic la cele mai înalte standarde din banking, cu mai mult de 24 de ore înaintea termenului estimat!

București, 2 decembrie 2022: Libra Internet Bank anunță finalizarea cu succes, printr-un efort 100% in-house, a upgrade-ului informatic la noua versiune (R21) a soluției de core-banking Temenos Transact (T24) - liderul mondial în domeniu.

Sucursala Brăila se mută în casă nouă

Sucursala Libra Internet Bank Brăila se mută în Piața Dorobanți, numărul 1, la parterul blocului 20B, vizavi de Catedrală.

Cardul Avanpost a fost desemnat cel mai bun card de debit din România!

București, 26 octombrie 2022: Libra Internet Bank a primit premiul BEST DEBIT CARD pentru cardul Avanpost, în cadrul celei de-a 22-a ediții a Galei “Financial Leaders Hall of Fame Awards”. Recunoașterea vine pe fondul experienței de utilizare unice pe care cardurile Avanpost o asigură posesorilor, prin cashback-ul instant de 10% acordat pentru cumpărăturile realizate în rețeaua de aproape 600 de Avanposturi Radio Guerrilla și prin cele 3 retrageri gratuite de la orice ATM din lume, în fiecare lună.

Libra Internet Bank și Radio Guerrilla lansează un concurs maraton, cu premii săptămânale, timp de jumătate de an

București, 03 octombrie 2022: Libra Internet Bank, în parteneriat cu Radio Guerrilla, anunță lansarea campaniei „Avanpost în mișcare”, cu premii în valoare totala de peste 12.000 de euro. Pentru a intra în concurs, cei interesați trebuie să dețină sau să comande un card Avanpost și să-l utilizeze ori de câte ori este posibil: fiecare tranzacție înseamnă o șansă în plus de câștig!

Succes obținut de Libra Internet Bank - peste 21 milioane de lei atrase printr-o nouă emisiune de obligatiuni

Libra Internet Bank finalizează cu succes cea de-a treia emisiune de obligațiuni din istoria sa, atragând de la investitori echivalentul a peste 21 de milioane de lei, în urma unui plasament privat. Obligațiunile sunt denominate în euro și au o dobândă fixă plătibilă semestrial, în valoare de 6.5% pe an.

Libra Internet Bank pregătește cea de-a treia emisiune de obligațiuni din istoria sa

București, 30 iunie 2022: Libra Internet Bank pregătește lansarea unei noi emisiuni de obligațiuni, în valoare de 4 milioane euro, cu posibilitatea majorării sumei până la 10 milioane euro. Obligațiunile vor fi subordonate, eligibile pentru fonduri proprii de nivel 2, neconvertibile și negarantate, cu o dobândă fixă plătibilă semestrial, ce va fi cuprinsă în intervalul 5,5% - 6,5% pe an. Obligațiunile vor fi denominate în euro, cu o maturitate de 10 ani și o valoare nominală de 500 EUR.