Libra Internet Bank

Știri financiare

Campania "Cardul Libra te duce departe" si-a desemnat castigatorii!

Bucuresti, 19 ianuarie 2022: Au fost trasi la sorti cei 34 de castigatori ai campaniei "Cardul Libra te duce departe". In cursa pentru premiile in valoare totala de 10.000 de euro au intrat automat toti utilizatorii activi de carduri Libra Internet Bank, emise sub sigla Mastercard, care in perioada 10 noiembrie – 31 decembrie 2021 au efectuat cel putin o tranzactie de minimum 25 de lei cu un astfel de card.

Din 18 ianuarie, cardurile business Libra Internet Bank pot fi inrolate in Apple Pay

Bucuresti, 18 ianuarie 2022: Libra Internet Bank, una dintre bancile cu cea mai mare dinamica in ultimii ani, le aduce si clientilor sai persoane juridice, incepand de astazi, Apple Pay - o modalitate de plata simpla si comoda, prin care clientii pot folosi facilitatile unui iPhone pentru realizarea tranzactiilor intr-un mod sigur, fara a mai fi nevoiti sa prezinte sau sa inmaneze cardul la efectuarea unei plati la POS.

Libra Internet Bank devine Green Banking Advocate of The Year

Bucuresti, 15 decembrie 2021: Libra Internet Bank primeste premiul Green Banking Advocate of The Year, in cadrul evenimentului Business Arena Awards for Excellence 2021, ca urmare a activitatii de pionierat in ceea ce priveste facilitarea si incurajarea finantarii proiectelor verzi din Romania.

Libra Internet Bank, desemnata Banca Anului pe Retail, la Gala Premiilor Revistei "Piata Financiara"

Bucuresti, 07 decembrie 2021: Libra Internet Bank, partenerul prin definitie al mediului de business din Romania, cu specializare in profesii liberale, dezvoltatori imobiliari si agribusiness, reuseste o performanta remarcabila si in domeniul retail, unde devine Banca Anului 2021. Aceasta recunoastere vine in conditiile in care Libra Internet Bank s-a afirmat, in ultimii ani, drept un adevarat trendsetter in domeniul financiar-bancar, cu solutii derivate de fiecare data din nevoile clientilor.

Libra Internet Bank continua finantarea prin bursa si listeaza a doua emisiune de obligatiuni, in valoare de 40 milioane de euro

Bucuresti, 3 decembrie 2021: Libra Internet Bank, prima banca din Romania care a oferit contul bancar 100% online si creditul 100% online, continua finantarea prin bursa si listeaza a doua sa emisiune de obligatiuni, in valoare de 40 milioane de euro. Obligatiunile se tranzactioneaza pe segmentul principal al Bursei de Valori Bucuresti, sub simbolul bursier LIBRA28E.

Campanie cu premii totale de 10.000 euro pentru posesorii cardurilor Libra Mastercard

Bucuresti, 29 noiembrie 2021: Pana la 31 decembrie 2021, posesorii de carduri Libra Internet Bank, emise sub sigla Mastercard, intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre premiile in valoare totala de 10.000 de euro, daca fac cel putin o tranzactie de minimum 25 de lei cu un astfel de card. Mai multe tranzactii inseamna mai multe sanse de castig.

Libra Internet Bank ofera solutii de finantare pentru implementarea rapida a proiectelor "Electric Up"

Bucuresti, 23 noiembrie 2021: O noua initiativa green pentru Libra Internet Bank, care lanseaza in piata creditul de sustinere a IMM-urilor si operatorilor HORECA ce au granturi aprobate in cadrul Programului "Electric Up 2021"

Succes deplin pentru Libra Internet Bank care finalizeaza emisiunea de obligatiuni si atrage investitii totale de 40 de milioane de euro

Bucuresti, 12 noiembrie 2021: In urma inchiderii celor doua perioade de subscriere ale celui mai recent plasament privat al bancii, Libra Internet Bank finalizeaza cu succes emisiunea de obligatiuni tip senior si atrage 40 de milioane de euro - suma maxima decisa prin Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor (AGEA), confirmand inca o data nivelul excelent de incredere din partea investitorilor.

PREMIERA - Libra Internet Bank le plateste biletul de avion romanilor din strainatate care isi cumpara o locuinta in tara printr-un credit ipotecar

Bucuresti, 2 noiembrie 2021: Libra Internet Bank continua sa faciliteze obtinerea de credite ipotecare pentru romanii care realizeaza venituri in strainatate. Astfel, in perioada 1 noiembrie 2021 – 31 ianuarie 2022, cei care vin in Romania pentru semnarea unui contract de credit ipotecar cu Libra Internet Bank vor primi contravaloarea biletului de avion, in limita a 1.500 de lei.

Libra Internet Bank lanseaza Google Pay pentru toti posesorii de carduri ai bancii

Bucuresti, 29 octombrie 2021: Incepand din 29 octombrie 2021, Libra Internet Bank face disponibil Google Pay pentru toti utilizatorii de carduri Visa si Mastercard emise de catre banca, persoane juridice si persoane fizice.