Libra Internet Bank

Știri financiare

PREMIERA - Libra Internet Bank le plateste biletul de avion romanilor din strainatate care isi cumpara o locuinta in tara printr-un credit ipotecar

Bucuresti, 2 noiembrie 2021: Libra Internet Bank continua sa faciliteze obtinerea de credite ipotecare pentru romanii care realizeaza venituri in strainatate. Astfel, in perioada 1 noiembrie 2021 – 31 ianuarie 2022, cei care vin in Romania pentru semnarea unui contract de credit ipotecar cu Libra Internet Bank vor primi contravaloarea biletului de avion, in limita a 1.500 de lei.

Libra Internet Bank lanseaza Google Pay pentru toti posesorii de carduri ai bancii

Bucuresti, 29 octombrie 2021: Incepand din 29 octombrie 2021, Libra Internet Bank face disponibil Google Pay pentru toti utilizatorii de carduri Visa si Mastercard emise de catre banca, persoane juridice si persoane fizice.

Libra Internet Bank recunoscuta drept cea mai buna banca din Romania pentru profesiile liberale

Bucuresti, 13 octombrie: Libra Internet Bank primeste premiul Best Bank for Liberal Professions, in cadrul evenimentului Financial Leaders' Hall of Fame Awards Gala 2021. Recunoasterea vine in urma strategiei superioare de business a bancii, concretizata prin dezvoltarea cu succes de produse si servicii inovatoare dedicate profesiilor liberale.

CEC BANK si LIBRA INTERNET BANK finanteaza Grupul Maurer cu 136 MIL RON

Bucuresti, 11 octombrie 2021: CEC Bank finanteaza compania Maurer Imobiliare Constanta, iar Libra Internet Bank finanteaza Maurer Panoramic Cluj si Maurer Imobiliare Mures. Compania urmeaza sa acceseze banii imediat, iar sumele vor fi folosite pentru sustinerea strategiei de dezvoltare si expansiune a grupului.

Libra Internet Bank, premiata pentru excelenta in parteneriate cu Fintech-uri

Bucuresti, 29 septembrie 2021: Libra Internet Bank, cea mai activa banca romaneasca in zona Fintech-urilor, a primit Premiul de Excelenta pentru activitatea sa de pionerat in sfera parteneriatelor din acest domeniu, in cadrul celei de-a patra editii a Fintech Forum.

Libra Internet Bank atrage cu succes investitii de 27,8 milioane de euro printr-un plasament privat de obligatiuni

Bucuresti, 28 septembrie 2021: In urma unui plasament privat de obligatiuni, Libra Internet Bank a atras de la investitori 27,8 milioane euro. Aceasta suma are rolul de a sustine suplimentar planurile de dezvoltare ale bancii, axate pe strategia de nisa si pe orientarea catre cele mai noi tehnologii digitale in banking.

Libra Internet Bank finanteaza cel mai mare proiect imobiliar din nordul Moldovei

Bucuresti, 18 august 2021: Libra Internet Bank sprijina dezvoltarea celui mai important ansamblu rezidential din Moldova, printr-o finantare de 27 milioane de lei acordata dezvoltatorului Trutzi Real Estate pentru constructia primei cladiri din cadrul proiectului.

Libra Internet Bank devine prima banca din Romania care va oferi un produs dedicat dezvoltatorilor imobiliari care construiesc cladiri certificate Green Homes, in urma parteneriatului incheiat cu ROGBC - Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi

Bucuresti, 03.08.2021: Prin acest parteneriat, Libra Internet Bank va oferi, in premiera, un produs bancar destinat exclusiv dezvoltatorilor imobiliari care vor construi cu o deosebita grija fata de mediul inconjurator, cladirile rezultate fiind certificate Green Homes. Totodata, Libra Internet Bank va oferi si dobanzi preferentiale clientilor persoane fizice care achizitioneaza o locuinta certificata Green Home (Cladire Verde) de catre Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (ROGBC).

Libra Internet Bank ofera solutii de finantare fermierilor si investitorilor din mediul rural in scopul accesarii de fonduri europene, printr-un protocol incheiat cu AFIR

Bucuresti, 23 iulie 2021: Libra Internet Bank si Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) au semnat un protocol pentru facilitarea accesului la fondurile europene din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), pentru perioada de tranzitie 2021-2022.

Libra Internet Bank - premiata pentru dinamica in economisire si creditare

Bucuresti, 29 iunie 2021: Libra Internet Bank se numara printre performerii anului 2020, in ceea ce priveste dinamica activitatii de economisire si creditare, cu 2 premii obtinute, astazi, in cadrul celei de-a XIV-a editii a Galei Bancheri de Top.