Libra Internet Bank

Știri financiare

Libra Internet Bank sprijina IMM-urile din Romania in perioada COVID, prin finantari cu garantii europene de pana la 80%, in cadrul Facilitatii de Garantare COSME a Fondului European de Investitii

Bucuresti, 02 septembrie 2020: Libra Internet Bank lanseaza astazi creditele pentru finantarea capitalului de lucru al IMM-urilor, cu garantie COSME de 80%, ca masura suplimentara menita sa sprijine companiile romanesti, in aceasta perioada.

Libra Internet Bank recruteaza bancheri in orice oras din Romania si din Republica Moldova pentru a lucra de acasa

Bucuresti, 20 august 2020 - Libra Internet Bank sparge gheata pe piata muncii si devine primul angajator din domeniul bancar care ofera locuri de munca "fully remote" si in afara domeniului IT, pentru pozitii deschise in Sediul Central din Bucuresti.

Libra Internet Bank a continuat creditarea si in prima jumatate a anului, inregistrand o crestere de 14% a soldului de credite, in comparatie cu valoarea din iunie 2019

13.08.2020 - Dupa primele 6 luni ale anului, soldul creditelor acordate de catre Libra Internet Bank a ajuns la 4,27 miliarde de lei, fata de 3,74 miliarde de lei, la jumatatea anului trecut. De asemenea, banca a realizat venituri totale operationale nete de peste 164 milioane de lei, in crestere cu 11%, in raport cu perioada similara din 2019.

Libra Internet Bank alaturi de Visa intr-o actiune pentru sustinerea utilizarii cardurilor in mediul de afaceri

06.08.2020 - Libra Internet Bank se aliaza cu Visa intr-un demers menit sa accelereze folosirea solutiilor digitale in mediul de business.

Libra - premianta bancilor medii, la Gala Bancheri de Top 2020

Bucuresti, 14 iulie 2020 - Libra Internet Bank a obtinut cele mai multe premii la categoria bancilor medii din Romania, in cadrul celei de-a XIII-a editii a Galei Bancheri de Top.

Libra Internet Bank – premiata pentru performanta digitala

Bucuresti, 1 iulie 2020 - Libra Internet Bank a primit 2 premii importante, in cadrul Galei Online Banking: Best Performance in Internet Banking, acordat pentru cea mai importantă crestere la E-commerce categoria persoane juridice, si Best Performances in Mobile Banking, pentru cea mai mare crestere a valorii tranzactiilor prin acest instrument digital.

Paysera lanseaza IBAN-urile in lei, in parteneriat cu Libra Internet Bank

Bucuresti, 2 iunie 2020: Fintech-ul lituanian Paysera a lansat astazi IBAN-urile individuale in lei pentru clientii romani, atat persoane fizice, dar si persoane juridice, in urma parteneriatului incheiat cu Libra Internet Bank. Clientii Paysera pot obtine IBAN-ul romanesc fara nicio deplasare la banca, 100% online. Contul va avea zero comision lunar de administrare si va fi insotit si de celelalte facilitati oferite de Paysera clientilor sai.

Libra Internet Bank isi actualizeaza sistemul de core-banking pentru a dezvolta noi aplicatii utile clientilor

Bucuresti, 02 iunie 2020: Libra Internet Bank a finalizat cu succes upgrade-ul sistemului informatic planificat in weekend-ul recent incheiat si devine prima banca din Romania care isi actualizeaza sistemul la noua versiune (R19) a solutiei de core-banking T24 Transact - lider mondial in domeniu.

Premiera absoluta pe piata de carduri din Romania: Libra Internet Bank si Radio Guerrilla lanseaza Cardul Bancar Radio Guerrilla, emis sub sigla Mastercard

Bucuresti, 27 mai 2020: Cardul Radio Guerrilla, lansat oficial astazi pe piata din Romania, in urma parteneriatului dintre Libra Internet Bank, Radio Guerrilla si Mastercard, devine primul card bancar co-branded dintre o banca si un post de radio.

Rezultate Libra Internet Bank 2019 – crestere organica, parteneriate cu fintech-uri si active de peste 6,5 miliarde lei

Bucuresti, 28 aprilie 2020: Libra Internet Bank si-a consolidat pozitia pe piata bancara din Romania si a obtinut un profit net de peste 115 milioane de lei, in 2019, cu 20% mai mult decat in anul precedent. Totodata, banca si-a reafirmat rolul de partener cheie pentru fintech-uri si a primit recunoasteri importante pentru calitatea produselor si serviciilor sale.