Libra Internet Bank

Știri financiare

Workshop-uri bancare in Oltenia pentru fermieri

Craiova, 11 aprilie 2019 – Peste 50 de fermieri si alti antreprenori din zona Olteniei au participat astazi, la Craiova, la doua workshop-uri organizate de Libra Internet Bank pentru a cunoaste mai bine facilitatile de garantare oferite de Fondul European de Investitii, pe care le pot accesa prin intermediul bancii.

O noua sucursala Libra Internet Bank a fost deschisa pentru clujeni

Cluj-Napoca, 09 aprilie: Libra Internet Bank se extinde in Cluj-Napoca si deschide cea de-a treia sucursala, pe Calea Manastur nr. 64-66.

Planul de Investitii pentru Europa - disponibil prin Libra Internet Bank pentru IMM-urile din Romania

Bucuresti, 3 aprilie 2019: Libra Internet Bank a incheiat un acord cu Fondul European de Investitii (FEI), in cadrul Facilitatii de Garantare COSME, in valoare de 63 milioane euro, pentru finantarea IMM-urilor.

Libra Internet Bank este prima banca din Romania care lanseaza o platforma Open Banking dedicata segmentului business

Bucuresti, 2 aprilie 2019 - Libra Internet Bank continua sa inoveze pe piata bancara din Romania si lanseaza in premiera platforma de Open Banking prin API, destinata segmentului business.

Libra internet Bank sprijina afacerile din agricultura romaneasca in colaborare cu cele mai importante fonduri de garantare nationale si europene

Bucuresti, 22 martie 2019: – Libra Internet Bank a incheiat recent doua conventii cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri pentru imbunatatirea accesului fermierilor romani la finantare, prin care se finanteaza achizitia de terenuri agricole, alte investitii sau desfasurarea activitatii curente, cu garantie de pana la 80% din partea fondului de garantare.

Libra Internet Bank premiata pentru solutiile inovatoare de transferuri instant card-to-card

Bucuresti, 15 martie 2019 – Libra Internet Bank a obtinut premiul “Best Enabler for Visa Instant Payments”, in cadrul Forumului Anual Visa Romania.

Libra Internet Bank deschide prima sucursala in Focsani

București 4 martie 2019: Libra Internet Bank deschide prima sucursala in Focsani, la adresa str. Cuza Voda, nr. 9A.

Libra Internet Bank premiata in cadrul Galei Premiilor e-Finance

Bucuresti, 31 ianuarie 2019: Libra Internet Bank a primit premiul "e-tehnology", in cadrul Galei Premiilor e-Finance, pentru contul online, respectiv chatbot-ul dezvoltat intern de catre banca. Recunoasterea primita reflecta orientarea permanenta catre inovatie si curajul de a implementa cele mai noi tehnologii.

Sucursala Libra Internet Bank Timisoara s-a mutat intr-un nou sediu

Bucuresti, 19 decembrie 2018: Sucursala Libra Internet Bank Timisoara s-a mutat incepand de luni, 17 decembrie, la doar cativa pasi distanta de fosta locatie, pe Bulevardul Republicii, nr. 7.

Libra Internet Bank isi extinde echipa de IT si deschide un centru in Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, 17 decembrie 2018: Libra Internet Bank va deschide cel de-al treilea Centru IT din Romania, in Cluj-Napoca, pana la sfarsitul acestui an. Confirmata drept "Cea mai inovatoare banca din Romania", distinctie castigata la trei dintre cele mai prestigioase evenimente de profil din 2018, Libra Internet Bank si-a construit de-a lungul timpului un departament puternic de IT, pentru sustinerea proiectelor de dezvoltare si tehnologizare.