Libra Internet Bank

Știri financiare

Incepe Libra Energize, cea mai iubita competitie sportiva dedicata exclusiv angajatilor

Sambata, 31 martie, se da startul competitiei Libra Energize. 10% dintre angajatii Libra Internet Bank se vor intrece la Semimaratonul Brasovului, care va marca inceputul celei de-a 7-a editii.

Libra Internet Bank a lansat o platforma de creditare inovatoare: clientul unui magazin online poate obtine un credit online in numai cateva ore

Bucuresti, 23 martie 2018 - Libra Internet Bank a lansat o platforma de creditare inovatoare, usor si rapid de integrat de catre orice posesor de magazin online si care ofera clientilor posibilitatea sa obtina un credit online, in numai cateva ore.

Informare cu privire la modalitatile de publicare a anunturilor de recrutare Libra Internet Bank

Bucuresti, 20 martie 2018: Dorim sa va informam ca toate anunturile de recrutare ce apartin Libra Internet Bank sunt publicate doar pe site-urile proprii si pe cele specializate in recrutare.

Primul chatbot din Romania pentru vanzarea produselor bancare catre clienti noi a avut peste 10 mii de interactiuni in primele patru luni de la lansarea sa de catre Libra Internet Bank

Bucuresti, 13 martie: Chatbotul Leya a inregistrat peste 10.000 de interactiuni cu persoanele interesate de produsele bancare ale Libra Internet Bank disponibile online.

Sucursala Brasov s-a mutat intr-un nou sediu

Bucuresti, 12 martie 2018: Incepand cu data de 12 martie, sucursala Brasov va avea un nou sediu. Noua adresa a sucursalei va fi la adresa Bulevardul 15 Noiembrie, nr. 62.

S-a desemnat castigatorul bursei de 3000 de euro

Bucuresti, 2 martie 2018: Libra Internet Bank si Exec-Edu au desemnat castigatorul bursei de 3.000 de euro pentru Excelenta in Management. Antreprenorul care va beneficia de aceasta bursa este Urzica Mihai, doctor medic veterinar, administratorul firmei Libra Vet Clinic.

Exec-Edu si Libra Internet Bank ofera o bursa de 3.000 EUR pentru antreprenori

Bucureşti, 15 februarie 2018 - Cunoscuta companie de training EXEC-EDU si LIBRA INTERNET BANK sustin antreprenorii romani aflati la inceput de drum si acorda o bursa de 3.000 de euro pentru Excelenta in Management, unul dintre cele mai apreciate cursuri de administrarea afacerilor din Romania.

Cel mai mare parc de distractii indoor din Romania, Superland, a primit o finantare de la Libra Internet Bank

Bucuresti, 9 februarie 2018: Libra Internet Bank a finantat constructia celui mai mare parc de distractii indoor din România, deschis in Brasov la finalul anului 2017, de catre L.H.EL Investment SRL

BERD devine partenerul Libra Internet Bank in sprijinirea afacerilor din Romania

Bucuresti, 31 ianuarie 2018: BERD acorda un imprumut de 15 milioane de euro catre Libra Internet Bank, cel mai nou partener din Romania, pentru a creste sprijinul oferit intreprinderilor mici si mijlocii.

Libra Internet Bank a obtinut un profit net de 42,43 milioane de lei in primele noua luni din 2017

Bucuresti, 20 noiembrie 2017: Rezultate financiare foarte bune in trimestrul al treilea pentru Libra Internet Bank, care a obtinut un profit net de 42,43 milioane de lei.