Libra Internet Bank

Știri financiare

Libra Internet Bank a fost premiata in cadrul Galei Premiilor Revistei Piata Financiara

Bucuresti, 13 decembrie 2018: Libra Internet Bank a primit o noua distinctie pentru „Cel mai bun produs bancar: Creditul pentru Proiecte Rezidentiale”, in cadrul celei de-a 23-a editii a „Galei Premiilor Revistei Piata Financiara”.

Libra Internet Bank raporteaza un profit record pe primele noua luni din 2018

Bucuresti, 22 noiembrie 2018: Libra Internet Bank raporteaza pentru primele noua luni din 2018, un profit net record de 75,3 milioane de lei, cu peste 20% mai mare decat pe intreg anul trecut.

Libra Internet Bank isi muta sediul central in cladirea Phoenix Tower

Bucuresti, 19 noiembrie 2018: Libra Internet Bank a decis sa isi mute sediul central in cladirea Phoenix Tower, din Bucuresti, ca urmare a cresterii sustinute inregistrate in ultimii ani si a dorintei de a concentra intr-un singur loc diviziile centrale ale bancii.

O noua superputere Enjoy – posesorii cardurilor Enjoy au acum acces gratuit in Mastercard Business Lounge din Aeroportul Otopeni

Bucuresti, 7 noiembrie 2018: Libra Internet Bank ofera un nou avantaj pentru posesorii cardurilor Enjoy. In timp ce asteapta avionul pe Aeroportul Otopeni, acestia vor avea acces gratuit in saloanele Mastercard Business. Spatiile de relaxare ofera un ambient primitor cu o serie de facilitati precum accesul liber la calculatoare, televiziune, presa, spatiu pentru fumat, dar si o gama variata de bauturi si snacks-uri.

Clientii Libra Internet Bank pot castiga un Mercedes GLC 250 Coupe daca achita cu oricare dintre cardurile Enjoy sau Libra Free cumparaturile de Black Friday

Bucuresti, 6 noiembrie 2018: De Black Friday, cei care fac cumparaturi de la eMAG si platesc fie cu oricare dintre cardurile Enjoy (MasterCard Enjoy Debit sau MasterCard Enjoy Credit), fie cu MasterCard Libra Free, intra automat in cursa pentru un Mercedes GLC 250 Coupe. Astfel, toate tranzactiile efectuate in data de 16 noiembrie, cu orice card Mastercard sau Maestro emis in Romania si salvat in prealabil pe platforma eMAG, vor intra automat in tragerea la sorti pentru marele premiu.

Doi clienti Libra Internet Bank au castigat cate o bursa la Academia de Management EXEC-EDU

Bucuresti, 31 octombrie 2018: Cei doi castigatori au fost desemnati prin tragere la sorti din randul clientilor noi ai bancii si vor participa la cursurile de administrare a afacerilor organizate de EXEC-EDU pe o perioada de 5 luni, incepand cu data de 8 noiembrie.

Libra Internet Bank va lansa o campanie de Black Friday pentru credite, carduri si plati online

In perioada 12-29 noiembrie 2018, clientii existenti sau noi pot beneficia de promotia “Black Friday”, prin care pot obtine credite cu reducere la dobanda, carduri de credit cu retrageri gratuite de la orice bancomat din tara sau plati online gratuite pentru persoane juridice pentru tranzatii efectuate prin intermediul aplicatiilor de internet banking sau mobile banking.

Libra Internet Bank raporteaza profit dublu pe primul semestru din 2018

Bucuresti, 16 august 2018 – Libra Internet Bank raporteaza, pentru primul semestru din 2018, un profit net de 46,39 milioane lei, dublu fata de rezultatul obtinut in perioada similara a anului trecut (23,96 milioane lei).

4 workshop-uri gratuite organizate de Libra Internet Bank pentru microintreprinderi privind oportunitatile de finantare cu garantii din fonduri europene

Bucuresti, 29 iunie 2018: Pentru sustinerea antreprenoriatului local, Libra Internet Bank a inceput o serie de 4 workshop-uri gratuite "Pentru Antreprenorul din tine", pe tema finantarii prin programe de garantare oferite de Fondul European de Investitii (FEI). Evenimentele se adreseaza IMM-urilor cu cifra de afaceri de pana la 2 milioane lei si pana la 9 angajati.

Libra Internet Bank premiata la Gala Bancheri de Top

Bucuresti, 28 iunie - Libra Internet Bank a obtinut cele mai multe premii la categoria bancilor similare in cadrul Galei Bancheri de Top, care a avut loc aseara, in Bucuresti.