Libra Internet Bank

Știri financiare

Libra Internet Bank premiata la Gala Bancheri de Top

Bucuresti, 28 iunie - Libra Internet Bank a obtinut cele mai multe premii la categoria bancilor similare in cadrul Galei Bancheri de Top, care a avut loc aseara, in Bucuresti.

Libra Internet Bank raporteaza un profit in crestere, pe primul trimestru din 2018

Bucuresti, 6 iunie 2018 – Libra Internet Bank raporteaza un profit net de 22 de milioane de lei pentru primele trei luni ale lui 2018, in crestere sustinuta fata de perioada similara a anului trecut, cand profitul realizat a fost de 8,4 milioane de lei.

Libra Internet Bank isi extinde echipa de IT. Cea mai inovatoare banca din Romania isi dezvolta aproape in totalitate aplicatiile in-house

Bucuresti, 17 mai 2018 - Libra Internet Bank anunta ca isi extinde echipa de IT, avand ca obiectiv continuarea in ritm sustinut a dezvoltarii tehnologice remarcabile de pana acum.

Oferta Libra Internet Bank la Agriplanta 2018: ZERO comision la acordare la credite

Bucuresti, 16 mai: Libra Internet Bank participa in perioada 17-20 mai la targul Agriplanta, cea mai mare expozitie agricola din Romania, care se desfasoara langa localitatea Fundulea, Judetul Calarasi.

Libra Internet Bank a fost desemnata "Cea mai inovatoare banca" din Romania, la 3 prestigioase evenimente ale industriei bancare

Bucuresti, 10 mai 2018 - Serviciul de chatbot, dezvoltat de specialistii Libra Internet Bank, a reputat un adevarat succes la competitiile industriei bancare din acest an. Aplicatia a adus bancii titlul de "Cea mai inovatoare banca" din Romania la nu mai putin de trei dintre cele mai prestigioase evenimente - MasterCard Bank of the Year, Gala Online Banking si Gala NoCash.

Dezvoltarea celui mai mare lant de restaurante din Cluj-Napoca, Marty Restaurants, sustinuta de Libra Internet Bank, printr-un credit de investitii de 200.000 de euro

Bucuresti, 10 mai 2018 – Libra Internet Bank finanteaza dezvoltarea celui mai mare lant de restaurante din Cluj-Napoca, Marty Restaurants. Creditul de investitii, in valoare de circa 200.000 de euro, a fost aprobat in cadrul acordului de garantare SMEI (Programul Initiativa pentru IMM-uri).

Libra Internet Bank a finantat productia filmului Donbass, care va deschide categoria "Un Certain Regard" la Cannes

Bucuresti, 7 mai 2018 – Libra Internet Bank a finantat, in premiera, productia peliculei Donbass, un film regizat de reputatul Sergei Loznitsa. Filmul va deschide, pe 9 mai, prestigioasa categorie de la Festivalul de Film de la Cannes "Un Certain Regard" si va avea, in acest an, o proiectie la Festivalul de Film International Transilvania (TIFF).

ABC Eurodent a ales platforma de creditare a Libra Internet Bank si a lansat programul "Zambet cu buletinul"

Bucuresti: 2 mai 2018 – Clinica de stomatologie ABC Eurodent a ales sa foloseasca platforma de creditare a Libra Internet Bank si sa ofere clientilor sai posibilitatea de a beneficia de servicii stomatologice pe care sa le achite prin intermediul unui credit obtinut online.

Revelatie a editiei din acest an a MasterCard Bank of the Year, Libra Internet Bank a fost desemnata cea mai inovatoare banca din Romania

Bucuresti, 4 aprilie 2018 - Libra Internet Bank a fost revelatia editiei din acest an a MasterCard Bank of the Year, unde a obtinut doua premii importante – “Cea mai inovatoare banca” si “Produsul de economisire al anului”.

Libra Internet Bank raporteaza un profit record, de 59,4 milioane de lei in 2017, in crestere cu 83% fata de anul precedent

Bucuresti, 2 aprilie 2018 - Libra Internet Bank raporteaza, pentru 2017, un profit net record, de 59,4 milioane de lei, in crestere cu 83% fata de anul precedent.