Libra Internet Bank

Știri financiare

Libra Internet Bank a lansat o noua versiune a site-ului www.librabank.ro

Bucuresti, 2 noiembrie 2017: Prin lansarea noului site, utilizatorii site-ului vor beneficia de o experienta de utilizare mult imbunatatita, o navigare simplificata si un design atractiv prin care sunt prezentate intr-un mod cat simplu si compact principalele caracteristici ale produselor si serviciilor oferite de banca.

Libra Internet Bank a semnat acordul de garantare cu FEI in cadrul Programului "Initiativa pentru IMM-uri"

Bucuresti, 23 octombrie 2017: In baza acestui acord Libra Internet Bank va acorda credite in valoare de pana la 47,7 milioane euro IMM-urilor in conditii avantajoase, pentru finantarea activitatii curente sau a investitiilor.

Libra Internet Bank deschide gratuit clientilor sai conturi pentru plata defalcata a TVA

Bucuresti, 4 octombrie 2017: Conturile de TVA vor fi deschise automat, fara niciun cost din partea clientilor si vor beneficia de comisioane ZERO de deschidere si administrare.

Sucursala Libra Internet Bank Bistrita se muta intr-un nou sediu

Bistrita, 29 septembrie 2017: Incepand cu 2 octombrie 2017, Sucursala Libra Internet Bank Bistrita se muta intr-un nou sediu. Noua adresa a sucursalei va fi Bulevardul Decebal, nr. 42, K2, Spatiu Com I, parter.

18 septembrie: Workshop gratuit pentru IMM-urile din sectorul Industriilor Creative si Culturale privind programul de finantare cu garantii din fonduri europene

Bucuresti, 30 august 2017: Libra Internet Bank organizeaza in Bucuresti un workshop privind modalitatile de finantare pentru microintreprinderi cu garantii din fonduri europene prin programul CCS.

15 septembrie: Workshop gratuit pentru microintreprinderi privind programul de finantare EaSI cu garantii din fonduri europene

Bucuresti, 29 august 2017: LIBRA INTERNET BANK organizeaza in Bucuresti un workshop privind modalitatile de finantare pentru microintreprinderi cu garantii din fonduri europene prin programul EaSI.

Libra Internet Bank a depasit cota de piata de 1% si a obtinut profit de aproape 24 milioane lei in primele sase luni

Bucuresti, 22 august 2017: Rezultate financiare foarte bune la jumatatea anului pentru Libra Internet Bank, care a ajuns la 1,04% cota de piata la 30 iunie 2017.

Libra Internet Bank deschide a 50-a sucursala

Bucuresti, 7 august: Libra Internet Bank isi extinde reteaua de sucursale si anunta deschiderea Sucursalei cu numarul 50. Noua sucursala este situata in Bucuresti, pe Bd. Iuliu Maniu, Nr. 73 (zona Apusului).

Libra Internet Bank sustine agricultura romaneasca prin finantarea fermierilor in baza subventiilor primite de la APIA, campania 2017

Bucuresti, 27 iulie 2017 - LIBRA INTERNET BANK a semnat conventia de colaborare cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, pentru Schemele de sprijin: schema de plata unica pe suprafata, plata redistributiva, plata pentru inverzire, masuri compensatorii pentru dezvoltare rurala, campania 2017.

Libra Internet Bank va participa la targul Banat Agralim 2017

Timisoara, 24 mai 2017: Libra Internet Bank va participa la targul Banat Agralim 2017, desfasurat in campusul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara.