Libra Internet Bank

Știri financiare

Libra Internet Bank, premiata pentru cel mai apreciat program de sprijinire a fermierilor

30.10.2019 - Libra Internet Bank a primit premiul Most Admired Farmer Support Program, acordat pentru dezvoltarea cu succes de produse si servicii inovatoare dedicate fermierilor locali, la Financial Leaders' Hall of Fame Awards Gala 2019.

Moneytou powered by Mastercard, serviciul de plati instant pentru utilizatorii Viber din Europa Centrală si de Est - realizat cu tehnologie bancara dezvoltata de LIBRA INTERNET BANK

Bucuresti, 9 octombrie 2019: Pentru prima data in Romania, o banca exporta tehnologia bancara proprie in cadrul unui proiect international de plati instant printr-o aplicatie de mesagerie.

Plafon dublu pentru creditele in lei acordate IMM-urilor de catre LIBRA INTERNET BANK cu sprijinul FEI prin programul Initiativa pentru IMM-uri

Bucuresti, 05 septembrie 2019: Fondul European de Investitii (FEI) si LIBRA INTERNET BANK isi extind parteneriatul, in cadrul Programului Initiativa pentru IMM-uri. Prin suplimentarea fondurilor, IMM-urile pot obtine in continuare, de la LIBRA INTERNET BANK, credite in lei la costuri avantajoase pentru finantarea activitatii curente si a investitiilor, garantate 60% de catre FEI, pana la un plafon maxim de 402 milioane de lei, fata de plafonul anterior de 202 milioane de lei, stabilit prin conventia incheiata in anul 2017.

Libra Internet Bank, profit in crestere cu 10% fata de rezultatul obtinut la jumatatea anului trecut

Bucuresti, 3 septembrie 2019: Libra Internet Bank realizeaza, in primul semestru din 2019, un profit net de 51,02 milioane de lei, dublu fata de rezultatul inregistrat la finalul primului trimestru al acestui an (25,04 milioane de lei) si in crestere cu 10%, comparativ cu rezultatul obtinut in perioada similara a anului trecut (46,39 milioane de lei).

Radu Gratian Ghetea in Consiliul de Administratie al Libra Internet Bank

Bucuresti, 12 august 2019: Radu Gratian Ghetea, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bancheri romani, se va alatura Libra Internet Bank, in urmatoarea perioada, ca membru al Consiliului de Administratie al bancii.

Libra Internet Bank deschide prima sucursala dedicata IMM-urilor

Bucuresti, 24 iulie 2019: Libra Internet Bank isi extinde reteaua si deschide, in Bucuresti, Sucursala "Basarabia", cea de-a 53-a unitate proprie si prima orientata exclusiv catre relatia cu clientii persoane juridice din categoria IMM-urilor.

Libra Internet Bank premiata pentru productivitatea angajatilor

Bucuresti, 26 iunie 2019: LIBRA INTERNET BANK a obtinut trei premii la cea de-a XII-a editie a Galei Bancheri de Top, organizata de catre trustul de presa Finmedia, la Hotelul Ramada North din Bucuresti.

Libra Internet Bank a obtinut 25 milioane lei profit dupa primul trimestru al anului

"Am obtinut in ultimii ani rezultate remarcabile ca urmare a strategiei de nisa aplicata de banca noastra, care a dezvoltat si adaptat in permanenta produse si servicii dedicate clientilor din segmentele profesiilor liberale, agribusiness si dezvoltatorilor imobiliari", a explicat Emil Bituleanu, Director General LIBRA INTERNET BANK.

Libra Internet Bank a obtinut doua premii la Gala Online Banking 2019

Bucuresti, 18 aprilie 2019 – Libra Internet Bank a fost dublu premiata in cadrul traditionalei gale "Online Banking", care a avut loc astazi in Bucuresti.

Libra Internet Bank a obtinut peste 95 milioane lei profit in 2018

București, 16 aprilie 2018 – LIBRA INTERNET a obtinut un profit net de 95,8 millioane lei in 2018, cu 61% mai mult fata de anul precedent. Totodata, activele totale au ajuns la 5,46 miliarde lei, reprezentand o crestere de 18% .