Libra Internet Bank

Știri financiare

LIBRA INTERNET BANK introduce gratuit Serviciul Plati Instant in oferta pentru persoane fizice

Bucuresti, 28 noiembrie 2019: LIBRA INTERNET BANK este a 3-a banca din Romania care introduce serviciul plati instant in oferta proprie si este singura banca din sistem care include acest serviciu in mod gratuit in oferta standard pentru clientii persoane fizice.

Libra Internet Bank deschide in Slobozia o sucursala dedicata clientilor agribusiness

Bucuresti, 25 noiembrie 2019: Libra Internet Bank isi extinde reteaua si deschide, in Slobozia, cea de-a 54-a unitate proprie, specializata in acordarea de solutii de creditare si economisire clientilor agribusiness. Cu o pozitionare foarte buna pentru clienti, Sucursala Slobozia este situata pe Bulevardul Matei Basarab, nr. 17, in apropierea Primariei Municipiului Slobozia.

Suntem castigatori la Romanian PR Award cu programul Libra Energize

Bucuresti, 22 noiembrie 2019: LIBRA INTERNET BANK a fost premiata cu Silver Award for Excellence pentru proiectul Libra Energize, la categoria employer branding, in cadrul celei mai mari competitii dedicate proiectelor de PR din Romania.

Libra Internet Bank organizeaza in Cluj-Napoca doua workshop-uri gratuite pentru IMM-urile interesate sa obtina finantare cu garantii de la Fondul European de Investitii (FEI)

Cluj-Napoca, 20 noiembrie 2019: LIBRA INTERNET BANK organizeaza astazi, in Cluj-Napoca, doua workshop-uri gratuite privind modalitatile de finantare pentru IMM-uri, cu garantie FEI, prin programul Initiativa pentru IMM-uri, pe de o parte, si prin programul destinat Industriilor Culturale si Creative (CCS), pe de alta parte.

Libra Internet Bank a participat la Forumul Bancar Roman - 2019

Bucuresti, 13 noiembrie 2019: Astazi, Emil Bituleanu, director general al Libra Internet Bank, si Alexandru Bita, director divizia eBusiness, au reprezentat banca la cea de-a 22-a editie a Forumului Bancar Roman.

Libra Internet Bank raporteaza un profit de 91 milioane de lei, dupa 9 luni, in crestere cu 21% fata de aceeasi perioada a anului trecut

Bucuresti, 12 noiembrie 2019: Dupa primele trei trimestre ale anului, LIBRA INTERNET BANK a obtinut un profit net de 91 milioane de lei, cu 21% mai mult decat valoarea inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut (75 milioane de lei).

Libra Internet Bank, nominalizata pentru cea mai buna campanie de employer branding din Romania

Bucuresti, 8 noiembrie 2019: Programul Libra Energize a fost inclus in topul programelor de employer branding din tara de catre juriul Romanian PR Award, prestigioasa competitie nationala de recunoastere a excelentei in domeniul relatiilor publice.

Libra Internet Bank, premiata pentru cel mai apreciat program de sprijinire a fermierilor

30.10.2019 - Libra Internet Bank a primit premiul Most Admired Farmer Support Program, acordat pentru dezvoltarea cu succes de produse si servicii inovatoare dedicate fermierilor locali, la Financial Leaders' Hall of Fame Awards Gala 2019.

Moneytou powered by Mastercard, serviciul de plati instant pentru utilizatorii Viber din Europa Centrală si de Est - realizat cu tehnologie bancara dezvoltata de LIBRA INTERNET BANK

Bucuresti, 9 octombrie 2019: Pentru prima data in Romania, o banca exporta tehnologia bancara proprie in cadrul unui proiect international de plati instant printr-o aplicatie de mesagerie.

Plafon dublu pentru creditele in lei acordate IMM-urilor de catre LIBRA INTERNET BANK cu sprijinul FEI prin programul Initiativa pentru IMM-uri

Bucuresti, 05 septembrie 2019: Fondul European de Investitii (FEI) si LIBRA INTERNET BANK isi extind parteneriatul, in cadrul Programului Initiativa pentru IMM-uri. Prin suplimentarea fondurilor, IMM-urile pot obtine in continuare, de la LIBRA INTERNET BANK, credite in lei la costuri avantajoase pentru finantarea activitatii curente si a investitiilor, garantate 60% de catre FEI, pana la un plafon maxim de 402 milioane de lei, fata de plafonul anterior de 202 milioane de lei, stabilit prin conventia incheiata in anul 2017.