Libra Internet Bank

Știri financiare

Bancherul Anului 2020 in Romania este CEO-ul Libra Internet Bank

Bucuresti, 08 decembrie 2020: Emil Bituleanu fost desemnat Bancherul Anului 2020 in Romania, in cadrul editiei cu numarul 25 a Galei Premiilor Revistei Piata Financiara, devenind primul CEO al unei banci din afara Top 10 care castiga acest premiu, in ultimii 5 ani.

Libra Internet Bank, angajatorul numarul 1 din Romania la categoria banci si institutii financiare

Bucuresti, 25 noiembrie 2020: Libra Internet Bank ocupa primul loc la categoria banci/institutii financiare, in Topul Angajatorilor 2020, realizat de platforma Undelucram.ro. Clasamentul a luat in calcul opiniile utilizatorilor acestei platforme inregistrate in perioada 1 decembrie 2019 - 15 noiembrie 2020, ordinea fiind stabilita in baza notelor acordate de angajati sau fosti angajați ai companiilor si a numarului de recenzii postate.

Libra Internet Bank ofera Apple Pay clientilor sai pentru plati mai sigure si mai rapide

Bucuresti, 20 octombrie 2020 - Libra Internet Bank, una dintre bancile cu cea mai mare dinamica in ultimii ani, le aduce clientilor sai persoane fizice, incepand de astazi, Apple Pay - o modalitate de plata simpla si comoda, prin care clientii pot folosi facilitatile unui iPhone pentru realizarea tranzactiilor intr-un mod sigur, fara a mai fi nevoiti sa prezinte sau sa inmaneze cardul la efectuarea unei plati la POS.

Libra Internet Bank lanseaza plata cu telefonul mobil pentru utilizatorii Android

Bucuresti, 19 octombrie 2020: Libra Internet Bank lanseaza Libra Pay, aplicatie disponibila pentru smartphone-uri cu sistem de operare Android, prin care clientii persoane fizice care detin carduri Libra emise sub sigla Mastercard pot plati cu telefonul in locul cardului si, de asemenea, pot retrage bani de la bancomatele care dispun de tehnologie contactless si au afisata sigla Mastercard.

The Banker include Libra Internet Bank in top 3 cele mai performante banci din Romania

Bucuresti, 15 octombrie 2020: Libra Internet Bank ocupa cea de-a treia pozitie din randul bancilor romanesti, dupa criteriul performantei, in cadrul unui top al primelor 100 de banci din Europa Centrala si de Est, realizat de catre prestigioasa publicatie The Banker.

Libra Internet Bank lanseaza o noua versiune a contului online pentru firme si profesii liberale

Bucuresti, 07 octombrie 2020: Libra Internet Bank lanseaza o versiune upgrade a produsului prin care clientii isi pot deschide un cont curent de business, 100% autonom si 100% online, cu semnatura electronica asigurata acum de catre banca, la momentul semnarii documentatiei contractuale.

Libra Internet Bank, premiata pentru cea mai buna strategie de Open Banking

01.10.2020 - Libra Internet Bank a primit premiul BEST BANKING STRATEGY pentru cea mai buna strategie de Open Banking, in cadrul celei de-a 20 editii a Financial Leaders' Hall of Fame Awards Gala 2020 care a avut loc aseara.

Libra Internet Bank continua finantarile prin Programul IMM Invest dupa suplimentarea plafonului de garantare cu 180 milioane lei

Bucuresti, 18 septembrie 2020: In scopul sustinerii afacerilor romanesti, Libra Internet Bank a solicitat suplimentarea plafonului de garantare din cadrul Programului IMM Invest, ca urmare a epuizarii rapide a plafonului initial de 68 milioane lei. Astfel, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) a alocat bancii un nou plafon, semnificativ mai mare, in valoare de 180 milioane lei disponibili imediat pentru firmele care doresc sa obtina credite IMM Invest de la Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank lanseaza solutia de economisire din mobile banking care le permite clientilor persoane fizice sa retraga oricand bani din depozite, fara pierderea dobanzii

Bucuresti, 10 septembrie 2020: Plecand de la premisa "Depozitul la nevoie se cunoaste", in cazul aparitiei unor evenimente neprevazute, clientii Libra Internet Bank pot, de acum, sa retraga bani din depozite, fara a fi nevoiti sa le lichideze si primind o parte din dobanda acumulata pentru suma retrasa anticipat. Noua solutie de economisire este disponibila exclusiv din aplicatia de mobile banking a bancii si se aplica depozitelor in lei, inclusiv in cazul celor deja existente, mai mari de 1 luna.

Libra Internet Bank face primul pas pe Bursa de Valori Bucuresti, unde listeaza obligatiuni denominate in Euro in valoare de peste 4 milioane Euro

Bucuresti, 03 septembrie 2020: Libra Internet Bank a atras aproape 4,3 milioane euro printr-o emisiune de obligatiuni cu o maturitate de 10 ani si denominate in euro de la investitorii pe piata de capital. Obligatiunile vor putea fi tranzactionate pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare al BVB incepand cu data de 3 septembrie.