Libra Internet Bank

Știri financiare

Cardul Bancar Radio Guerrilla – 1 an de la lansare, 2 saptamani de promotie

Bucuresti, 27 mai 2021 - In urma cu un an, din povestea unei intalniri dintre o banca si un post de radio a rezultat o premiera absoluta pentru piata de carduri din Romania: Libra Internet Bank si Radio Guerrilla lansau Cardul Bancar Radio Guerrilla, un produs co-branded, Premium, emis sub sigla Mastercard.

Mentenanta ATM-uri Euronet

Bucuresti, 25 mai 2021: Va informam ca in perioada urmatoare sunt planificate anumite lucrari de mentenanta la ATM-urile retelei Euronet, interventii ce vor determina unele intreruperi de functionare.

Libra Internet Bank este cel mai inovator brand bancar din Romania

Bucuresti, 19 mai 2021 - Libra Internet Bank a primit premiul pentru Most Innovative Banking Brand, in cadrul evenimentului Brand Excellence Hall of Fame Awards 2021. Recunoasterea a fost acordata pentru forta inovatiei, creativitatea si gandirea strategica in construirea unui brand de succes, cu un grad ridicat de constientizare si satisfactie din partea clientilor.

TransferGo a incheiat un parteneriat cu Libra Internet Bank pentru a oferi clientilor sai transferuri instant catre bancile inrolate in sistemul Plati Instant din Romania

Utilizatorii TransferGo au acum posibilitatea de a trimite bani din afara tarii catre detinatorii de carduri si, prin parteneriatul incheiat cu Libra Internet Bank, catre detinatorii de conturi la principalele banci din Romania.

Libra Internet Bank – premiata pentru performanta in internet si mobile banking

Bucuresti, 26 aprilie 2021 - Libra Internet Bank a primit 3 premii importante, in cadrul Galei Online Banking 2021, pentru cresterile si inovatiile aduse anul trecut in furnizarea serviciilor de internet si mobile banking.

Libra Internet Bank ajunge la active de peste 7,3 miliarde lei in 2020 si se apropie de top 10 banci din Romania

Bucuresti, 15 aprilie 2021: In 2020, Libra Internet Bank a continuat sa urce in clasamentul bancilor din Romania dupa valoarea activelor, de pe locul al 15-lea, pana pe pozitia a 13-a, marcand astfel cea mai buna clasare dupa acest criteriu din istoria bancii. La finalul anului trecut, valoarea activelor bancii era de 7,32 miliarde lei, in crestere cu peste 12% fata de cifra inregistrata in 2019 (6,53 miliarde lei).

PREMIERA - Libra Internet Bank ofera acces din mobile banking la investitii bursiere

Bucuresti, 24 februarie 2021: Libra Internet Bank anunta o noua premiera pentru bancile din Romania - prin parteneriatul incheiat cu TradeVille, clientii persoane fizice ai Libra Internet Bank pot accesa bursa romaneasca si marile burse internationale, cu ajutorul aplicatiei de mobile banking a bancii.

Libra Internet Bank – premiata la Gala Premiilor e-FINANCE 2021

Bucuresti, 11 februarie 2021 – Dupa un an in care a continuat sa inoveze prin solutiile oferite clientilor si s-a afirmat drept cea mai activa banca romaneasca in zona fintech-urilor, Libra Internet Bank a primit astazi doua recunoasteri importante, in cadrul Galei Anuale a Premiilor e-FINANCE

Campania "Credit ca in filme" si-a desemnat cei noua castigatori!

Bucuresti, 10 februarie 2021: Asteptarea a luat sfarsit pentru clientii participanti la campania "Credit ca in filme", cu premii in valoare totala de 19,000 euro. Campania s-a adresat clientilor care, in perioada 1 octombrie – 10 decembrie 2020, au aplicat pentru un credit ipotecar de la Libra Internet Bank, pe care l-au semnat pana la 31 ianuarie 2021.

Noutati privind platile online in contextul directivei PSD2

Bucuresti, 28 decembrie 2020: In conditiile schimbarii regulilor europene privind autentificarea si confirmarea platilor, va informam ca, incepand cu data de 28 decembrie 2020 va fi necesar ca platile online cu cardul sa fie confirmate prin sistemul de autentificare cu doi factori (two factor authentication), ca urmare a implementarii cerintelor Directivei Serviciilor de Plati nr. 2366/2015 (PSD2).