Libra Internet Bank

Știri financiare

Libra Internet Bank pregătește cea de-a treia emisiune de obligațiuni din istoria sa

București, 30 iunie 2022: Libra Internet Bank pregătește lansarea unei noi emisiuni de obligațiuni, în valoare de 4 milioane euro, cu posibilitatea majorării sumei până la 10 milioane euro. Obligațiunile vor fi subordonate, eligibile pentru fonduri proprii de nivel 2, neconvertibile și negarantate, cu o dobândă fixă plătibilă semestrial, ce va fi cuprinsă în intervalul 5,5% - 6,5% pe an. Obligațiunile vor fi denominate în euro, cu o maturitate de 10 ani și o valoare nominală de 500 EUR.

Libra Internet Bank premiată pentru performanță financiară, la Gala Bancheri de Top

București, 22 iunie 2022: Libra Internet Bank se numără din nou printre cei mai performanți protagoniști din bankingul românesc, cu 2 premii importante obținute astăzi la cea de-a XV-a ediție a Galei Bancheri de Top.

Libra Internet Bank își extinde portofoliul de soluții dedicate antreprenorilor, prin aderarea la Programul IMM Prod

București, 5 mai 2022: Libra Internet Bank se alătură Programului IMM Prod, implementat de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri. Astfel, clienții eligibili conform programului vor putea obține de la bancă finanțări pentru susținerea capitalului de lucru și a investițiilor, cu până la 90% garanții guvernamentale.

Se lansează Select Residences, cel mai nou proiect rezidențial dezvoltat de Anchor Grup în București, în parteneriat cu Libra Internet Bank

București, 03 mai 2022 - Anchor Grup, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori în domeniul imobiliar din România, lansează Select Residences, cel mai nou Complex rezidențial premium din portofoliul Companiei, în urma unei investiții planificate de 40 milioane de euro. Aproximativ jumătate din valoarea investiției este acoperită printr-o finanțare oferită de către Libra Internet Bank, banca parteneră în dezvoltarea proiectului.

Libra Internet Bank a continuat să crească susținut în 2021 și s-a apropiat de 10 miliarde lei active

București, 28 aprilie 2022: În 2021, Libra Internet Bank a continuat să fie un finanțator important al economiei românești, cu aproape 4 miliarde lei credite noi acordate pe parcursul anului. Totodată, banca și-a extins cu o treime baza de clienți și a înregistrat o valoare a activelor de 9,59 miliarde lei, în creștere cu 31% față de anul precedent (7,32 miliarde lei).

Libra Internet Bank încheie o nouă convenție cu APIA pentru finanțarea fermierilor din România

București, 21 aprilie 2022: Libra Internet Bank și Agenția de Plăti și Intervenție pentru Agricultură (APIA) au semnat recent o nouă convenție în vederea continuării finanțărilor oferite beneficiarilor programelor APIA: schemă de plată unică pe suprafață, plată redistributivă, plată pentru înverzire, agro-mediu și climă, agricultură ecologică, plăți pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale sau cu alte constrângeri specifice.

Libra Internet Bank – triplă recunoaștere pentru performanță în internet și mobile banking

București, 20 aprilie 2022: Libra Internet Bank primește și anul acesta 3 premii importante, în cadrul Galei Online Banking, pentru creșterile înregistrate în 2021 în privința utilizării serviciilor de internet și mobile banking.

Libra Internet Bank lansează noile carduri Avanpost cu 10% cashback instant

București, 15 aprilie 2022: Libra Internet Bank lansează, astăzi, noua serie de carduri de debit pentru persoane fizice, sub denumirea Avanpost, în parteneriat cu Radio Guerrilla. Cardurile oferă 10% cashback instant pentru cumpărăturile realizate în rețeaua de aproape 600 de Avanposturi online sau localizate în întreagă țară – furnizori de bunuri și servicii de calitate selectați în baza experienței nemijlocite a Comunității Radio Guerrilla, precum și 3 retrageri gratuite de la orice ATM din lume, în fiecare lună.

Atenție la phishing!

Nu accesa linkuri și nu urma instrucțiuni din e-mailuri primite de la adrese necunoscute! Prin astfel de e-mailuri, precum cel de mai jos, fraudatorii încearcă să afle datele tale de conectare la serviciile de internet și mobile banking sau la datele de card.

Libra Internet Bank primește "Premiul pentru 25 de ani de excelență în banking"

București, 04 martie 2022: "Premiul pentru 25 de ani de excelență în banking" a fost acordat Libra Internet Bank, în cadrul Galei Club Antreprenor, ca urmare a rolului esențial al băncii în susținerea afacerilor din România.