Libra Internet Bank

Știri financiare

Libra Internet Bank continua finantarea prin bursa si listeaza a doua emisiune de obligatiuni, in valoare de 40 milioane de euro

Bucuresti, 3 decembrie 2021: Libra Internet Bank, prima banca din Romania care a oferit contul bancar 100% online si creditul 100% online, continua finantarea prin bursa si listeaza a doua sa emisiune de obligatiuni, in valoare de 40 milioane de euro. Obligatiunile se tranzactioneaza pe segmentul principal al Bursei de Valori Bucuresti, sub simbolul bursier LIBRA28E. .

Campanie cu premii totale de 10.000 euro pentru posesorii cardurilor Libra Mastercard

Bucuresti, 29 noiembrie 2021: Pana la 31 decembrie 2021, posesorii de carduri Libra Internet Bank, emise sub sigla Mastercard, intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre premiile in valoare totala de 10.000 de euro, daca fac cel putin o tranzactie de minimum 25 de lei cu un astfel de card. Mai multe tranzactii inseamna mai multe sanse de castig..

Libra Internet Bank ofera solutii de finantare pentru implementarea rapida a proiectelor "Electric Up"

Bucuresti, 23 noiembrie 2021: O noua initiativa green pentru Libra Internet Bank, care lanseaza in piata creditul de sustinere a IMM-urilor si operatorilor HORECA ce au granturi aprobate in cadrul Programului "Electric Up 2021" .

Succes deplin pentru Libra Internet Bank care finalizeaza emisiunea de obligatiuni si atrage investitii totale de 40 de milioane de euro

Bucuresti, 12 noiembrie 2021: In urma inchiderii celor doua perioade de subscriere ale celui mai recent plasament privat al bancii, Libra Internet Bank finalizeaza cu succes emisiunea de obligatiuni tip senior si atrage 40 de milioane de euro - suma maxima decisa prin Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor (AGEA), confirmand inca o data nivelul excelent de incredere din partea investitorilor..

PREMIERA - Libra Internet Bank le plateste biletul de avion romanilor din strainatate care isi cumpara o locuinta in tara printr-un credit ipotecar

Bucuresti, 2 noiembrie 2021: Libra Internet Bank continua sa faciliteze obtinerea de credite ipotecare pentru romanii care realizeaza venituri in strainatate. Astfel, in perioada 1 noiembrie 2021 – 31 ianuarie 2022, cei care vin in Romania pentru semnarea unui contract de credit ipotecar cu Libra Internet Bank vor primi contravaloarea biletului de avion, in limita a 1.500 de lei..

Libra Internet Bank lanseaza Google Pay pentru toti posesorii de carduri ai bancii

Bucuresti, 29 octombrie 2021: Incepand din 29 octombrie 2021, Libra Internet Bank face disponibil Google Pay pentru toti utilizatorii de carduri Visa si Mastercard emise de catre banca, persoane juridice si persoane fizice. .

Libra Internet Bank recunoscuta drept cea mai buna banca din Romania pentru profesiile liberale

Bucuresti, 13 octombrie: Libra Internet Bank primeste premiul Best Bank for Liberal Professions, in cadrul evenimentului Financial Leaders' Hall of Fame Awards Gala 2021. Recunoasterea vine in urma strategiei superioare de business a bancii, concretizata prin dezvoltarea cu succes de produse si servicii inovatoare dedicate profesiilor liberale..

CEC BANK si LIBRA INTERNET BANK finanteaza Grupul Maurer cu 136 MIL RON

Bucuresti, 11 octombrie 2021: CEC Bank finanteaza compania Maurer Imobiliare Constanta, iar Libra Internet Bank finanteaza Maurer Panoramic Cluj si Maurer Imobiliare Mures. Compania urmeaza sa acceseze banii imediat, iar sumele vor fi folosite pentru sustinerea strategiei de dezvoltare si expansiune a grupului..

Libra Internet Bank, premiata pentru excelenta in parteneriate cu Fintech-uri

Bucuresti, 29 septembrie 2021: Libra Internet Bank, cea mai activa banca romaneasca in zona Fintech-urilor, a primit Premiul de Excelenta pentru activitatea sa de pionerat in sfera parteneriatelor din acest domeniu, in cadrul celei de-a patra editii a Fintech Forum..

Libra Internet Bank atrage cu succes investitii de 27,8 milioane de euro printr-un plasament privat de obligatiuni

Bucuresti, 28 septembrie 2021: In urma unui plasament privat de obligatiuni, Libra Internet Bank a atras de la investitori 27,8 milioane euro. Aceasta suma are rolul de a sustine suplimentar planurile de dezvoltare ale bancii, axate pe strategia de nisa si pe orientarea catre cele mai noi tehnologii digitale in banking..