Libra Internet Bank

Știri financiare

Libra Internet Bank lanseaza o noua versiune a contului online pentru firme si profesii liberale

Bucuresti, 07 octombrie 2020: Libra Internet Bank lanseaza o versiune upgrade a produsului prin care clientii isi pot deschide un cont curent de business, 100% autonom si 100% online, cu semnatura electronica asigurata acum de catre banca, la momentul semnarii documentatiei contractuale. .

Libra Internet Bank, premiata pentru cea mai buna strategie de Open Banking

01.10.2020 - Libra Internet Bank a primit premiul BEST BANKING STRATEGY pentru cea mai buna strategie de Open Banking, in cadrul celei de-a 20 editii a Financial Leaders' Hall of Fame Awards Gala 2020 care a avut loc aseara..

Libra Internet Bank continua finantarile prin Programul IMM Invest dupa suplimentarea plafonului de garantare cu 180 milioane lei

Bucuresti, 18 septembrie 2020: In scopul sustinerii afacerilor romanesti, Libra Internet Bank a solicitat suplimentarea plafonului de garantare din cadrul Programului IMM Invest, ca urmare a epuizarii rapide a plafonului initial de 68 milioane lei. Astfel, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) a alocat bancii un nou plafon, semnificativ mai mare, in valoare de 180 milioane lei disponibili imediat pentru firmele care doresc sa obtina credite IMM Invest de la Libra Internet Bank..

Libra Internet Bank lanseaza solutia de economisire din mobile banking care le permite clientilor persoane fizice sa retraga oricand bani din depozite, fara pierderea dobanzii

Bucuresti, 10 septembrie 2020: Plecand de la premisa "Depozitul la nevoie se cunoaste", in cazul aparitiei unor evenimente neprevazute, clientii Libra Internet Bank pot, de acum, sa retraga bani din depozite, fara a fi nevoiti sa le lichideze si primind o parte din dobanda acumulata pentru suma retrasa anticipat. Noua solutie de economisire este disponibila exclusiv din aplicatia de mobile banking a bancii si se aplica depozitelor in lei, inclusiv in cazul celor deja existente, mai mari de 1 luna. .

Libra Internet Bank face primul pas pe Bursa de Valori Bucuresti, unde listeaza obligatiuni denominate in Euro in valoare de peste 4 milioane Euro

Bucuresti, 03 septembrie 2020: Libra Internet Bank a atras aproape 4,3 milioane euro printr-o emisiune de obligatiuni cu o maturitate de 10 ani si denominate in euro de la investitorii pe piata de capital. Obligatiunile vor putea fi tranzactionate pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare al BVB incepand cu data de 3 septembrie. .

Libra Internet Bank sprijina IMM-urile din Romania in perioada COVID, prin finantari cu garantii europene de pana la 80%, in cadrul Facilitatii de Garantare COSME a Fondului European de Investitii

Bucuresti, 02 septembrie 2020: Libra Internet Bank lanseaza astazi creditele pentru finantarea capitalului de lucru al IMM-urilor, cu garantie COSME de 80%, ca masura suplimentara menita sa sprijine companiile romanesti, in aceasta perioada. .

Libra Internet Bank recruteaza bancheri in orice oras din Romania si din Republica Moldova pentru a lucra de acasa

Bucuresti, 20 august 2020 - Libra Internet Bank sparge gheata pe piata muncii si devine primul angajator din domeniul bancar care ofera locuri de munca "fully remote" si in afara domeniului IT, pentru pozitii deschise in Sediul Central din Bucuresti. .

Libra Internet Bank a continuat creditarea si in prima jumatate a anului, inregistrand o crestere de 14% a soldului de credite, in comparatie cu valoarea din iunie 2019

13.08.2020 - Dupa primele 6 luni ale anului, soldul creditelor acordate de catre Libra Internet Bank a ajuns la 4,27 miliarde de lei, fata de 3,74 miliarde de lei, la jumatatea anului trecut. De asemenea, banca a realizat venituri totale operationale nete de peste 164 milioane de lei, in crestere cu 11%, in raport cu perioada similara din 2019. .

Libra Internet Bank alaturi de Visa intr-o actiune pentru sustinerea utilizarii cardurilor in mediul de afaceri

06.08.2020 - Libra Internet Bank se aliaza cu Visa intr-un demers menit sa accelereze folosirea solutiilor digitale in mediul de business..

Libra - premianta bancilor medii, la Gala Bancheri de Top 2020

Bucuresti, 14 iulie 2020 - Libra Internet Bank a obtinut cele mai multe premii la categoria bancilor medii din Romania, in cadrul celei de-a XIII-a editii a Galei Bancheri de Top.

.