Libra Internet Bank

Știri financiare

Libra Internet Bank alaturi de Visa intr-o actiune pentru sustinerea utilizarii cardurilor in mediul de afaceri

06.08.2020 - Libra Internet Bank se aliaza cu Visa intr-un demers menit sa accelereze folosirea solutiilor digitale in mediul de business..

Libra - premianta bancilor medii, la Gala Bancheri de Top 2020

Bucuresti, 14 iulie 2020 - Libra Internet Bank a obtinut cele mai multe premii la categoria bancilor medii din Romania, in cadrul celei de-a XIII-a editii a Galei Bancheri de Top.

.

Libra Internet Bank – premiata pentru performanta digitala

Bucuresti, 1 iulie 2020 - Libra Internet Bank a primit 2 premii importante, in cadrul Galei Online Banking: Best Performance in Internet Banking, acordat pentru cea mai importantă crestere la E-commerce categoria persoane juridice, si Best Performances in Mobile Banking, pentru cea mai mare crestere a valorii tranzactiilor prin acest instrument digital.

.

Paysera lanseaza IBAN-urile in lei, in parteneriat cu Libra Internet Bank

Bucuresti, 2 iunie 2020: Fintech-ul lituanian Paysera a lansat astazi IBAN-urile individuale in lei pentru clientii romani, atat persoane fizice, dar si persoane juridice, in urma parteneriatului incheiat cu Libra Internet Bank. Clientii Paysera pot obtine IBAN-ul romanesc fara nicio deplasare la banca, 100% online. Contul va avea zero comision lunar de administrare si va fi insotit si de celelalte facilitati oferite de Paysera clientilor sai. .

Libra Internet Bank isi actualizeaza sistemul de core-banking pentru a dezvolta noi aplicatii utile clientilor

Bucuresti, 02 iunie 2020: Libra Internet Bank a finalizat cu succes upgrade-ul sistemului informatic planificat in weekend-ul recent incheiat si devine prima banca din Romania care isi actualizeaza sistemul la noua versiune (R19) a solutiei de core-banking T24 Transact - lider mondial in domeniu. .

Premiera absoluta pe piata de carduri din Romania: Libra Internet Bank si Radio Guerrilla lanseaza Cardul Bancar Radio Guerrilla, emis sub sigla Mastercard

Bucuresti, 27 mai 2020: Cardul Radio Guerrilla, lansat oficial astazi pe piata din Romania, in urma parteneriatului dintre Libra Internet Bank, Radio Guerrilla si Mastercard, devine primul card bancar co-branded dintre o banca si un post de radio. .

Rezultate Libra Internet Bank 2019 – crestere organica, parteneriate cu fintech-uri si active de peste 6,5 miliarde lei

Bucuresti, 28 aprilie 2020: Libra Internet Bank si-a consolidat pozitia pe piata bancara din Romania si a obtinut un profit net de peste 115 milioane de lei, in 2019, cu 20% mai mult decat in anul precedent. Totodata, banca si-a reafirmat rolul de partener cheie pentru fintech-uri si a primit recunoasteri importante pentru calitatea produselor si serviciilor sale. .

Libra Internet Bank finalizeaza cu succes emisiunea de obligatiuni, inainte de termen

Bucuresti, 24 martie 2020: Emisiunea privata de obligatiuni, deschisa de la data de 17 martie, s-a finalizat inainte de termen, prin colectarea sumei de 4,29 milioane euro de la investitori in mai putin de o saptamana. .

Semnatura electronica de la Libra - o solutie pentru a fi productiv de acasa

Bucuresti, 13 martie: Solutiile digitale sunt cea mai buna varianta de evitare a deplasarii la banca si a lucrului direct cu banii. .

Libra Internet Bank pregateste prima lansare de obligatiuni din istoria bancii, in valoare de 10 milioane euro

Bucuresti, 3 martie 2020: Libra Internet Bank va desfasura, prin intermediul Tradeville, un plasament privat de obligatiuni in valoare de 10 milioane euro, cu posibilitatea majorarii sumei. Obligatiunile vor fi subordonate si vor avea o scadenta de 10 ani. .