Libra Internet Bank

Știri financiare

Libra Internet Bank finalizeaza cu succes emisiunea de obligatiuni, inainte de termen

Bucuresti, 24 martie 2020: Emisiunea privata de obligatiuni, deschisa de la data de 17 martie, s-a finalizat inainte de termen, prin colectarea sumei de 4,29 milioane euro de la investitori in mai putin de o saptamana.

Semnatura electronica de la Libra - o solutie pentru a fi productiv de acasa

Bucuresti, 13 martie: Solutiile digitale sunt cea mai buna varianta de evitare a deplasarii la banca si a lucrului direct cu banii.

Libra Internet Bank pregateste prima lansare de obligatiuni din istoria bancii, in valoare de 10 milioane euro

Bucuresti, 3 martie 2020: Libra Internet Bank va desfasura, prin intermediul Tradeville, un plasament privat de obligatiuni in valoare de 10 milioane euro, cu posibilitatea majorarii sumei. Obligatiunile vor fi subordonate si vor avea o scadenta de 10 ani.

Libra Internet Bank deschide in Alexandria o noua sucursala dedicata clientilor agribusiness

Bucuresti, 2 martie 2020 - Sucursala Alexandria este a 55-a unitate bancara a Libra Internet Bank si a doua inaugurata in ultimele trei luni, dupa cea deschisa in Slobozia, ambele specializate in agribusiness.

Mastercard si Rakuten Viber extind Moneytou in Romania, un serviciu de transfer de bani direct in aplicatia de mesagerie

Bucuresti, 26 februarie 2020 - Mastercard anunta extinderea parteneriatului cu Rakuten Viber, pentru a crea Moneytou, serviciul de plata peer-to-peer (P2P) disponibil in Viber, aplicatia de mesagerie cu peste un miliard de utilizatori din intreaga lume.

Libra Internet Bank - inca o gratuitate pentru clientii persoane fizice

Bucuresti, 13 februarie 2020 - Libra Internet Bank a eliminat comisioanele pentru transferurile in euro, oriunde in Uniunea Europeana, in cazul tranzactiilor sub 50.000 lei echivalent in euro efectuate de catre persoanele fizice, prin mobile sau internet banking (transferuri SEPA). Oferta este una dintre cele mai competitive de pe piata bancara din Romania si este valabila pentru clientii persoane fizice ai bancii, fara conditii suplimentare.

O noua premiera pentru fintech-uri: Libra Internet Bank, partener Monese in Romania

Bucuresti, 12 februarie 2020 - Libra Internet Bank face posibila lansarea conturilor pentru Romania ale serviciului Monese si continua sa fie furnizor de solutii bancare pentru fintech-uri internationale cu impact global. Aproximativ 300.000 de romani se pot astfel bucura de avantajele deschiderii unui cont in lei prin intermediul serviciului Monese.

Libra Internet Bank primeste o dubla recunoastere la Gala e-Finance 2020

Bucuresti, 3 februarie 2020 - Al 24-lea an din istoria Libra Internet Bank a inceput cu o dubla recunoastere, la Gala Anuala a Premiilor e-FINANCE

Clientii Libra Internet Bank pot semna electronic din internet banking documentele cerute de banca

Bucuresti, 10 ianuarie 2020: De acum inainte, clientii persoane juridice ai LIBRA INTERNET BANK pot semna online documentele solicitate de catre banca, prin semnatura electronica pusa la dispozitie gratuit in internet banking.

Libra Internet Bank, desemnata Digital Bank of the Year, la Gala Premiilor Revistei "Piata Financiara"

Bucuresti, 13 decembrie 2019 - Libra Internet Bank a fost recunoscuta drept Digital Bank of the Year si a primit premiul pentru Cel Mai Bun Produs Bancar din sfera economisirii - Depozitul 1 an si 1 luna, in cadrul evenimentului organizat aseara de catre FINMEDIA si revista "Piata Financiara".