Libra Internet Bank

Libra Internet Bank deschide prima sucursală exclusiv non-cash și a treia din Iași

Iași, 3 aprilie 2024 – Libra Internet Bank a inaugurat miercuri, 3 aprilie 2024, la Iași, prima sucursală dedicată exclusiv operațiunilor non-cash, ca parte a misiunii permanente de a digitaliza produsele și serviciile bancare oferite clienților. Noua sucursală, situată la adresa Șoseaua Păcurari numărul 56, este în același timp cea de-a treia deschisă de Libra Internet Bank în Iași.

Clienții sucursalei pot accesa toată gama de produse și servicii ce nu implică utilizarea de numerar și primesc consultanță din partea specialiștilor Libra Internet Bank în domeniile Corporate, Agribusiness, Profesii Liberale și IMM.

Până la 30 iuie 2024, clienții sucursalei Păcurari beneficiază de bonus la dobânda depozitelor constituite pe minimum 3 luni, au 30% reducere la costul abonamentelor operaționale, iar primele 30 de carduri Avanpost Gold emise prin intermediul sucursalei vor avea comision de administrare gratuit pe tot parcursul anului 2024.

În plus, toate persoanele juridice care devin clienți ai sucursalei până la 30 iunie 2024, participă automat la o tragere la sorți unde pot câștiga una dintre cele trei tablete reMarkable 2.

Programul sucursalei Libra Internet Bank de pe Șoseaua Păcurari numărul 56 este de luni până vineri, de la 09:00 – 17:00.

Celelalte două sucursale din Iași ale Libra Internet Bank sunt la adresele:

  • Bulevardul Independenței numărul 23, Bloc 1-5, TR. 5 (Sucursala Independenței)
  • Strada Sfântul Lazăr numărul 49. Bloc A1-3 (Sucursala Podu Roș)

Odată cu inaugurarea celei de-a treia sucursale din Iași, Libra Internet Bank ajunge la un total de 58 de sucursale în principalele orașe din România.


Publicat pe: 03 Aprilie 2024