Libra Internet Bank

Bilete la ordin și cecuri

Bilet la ordin

Biletele la ordin pot fi eliberate clienților băncii, persoane fizice și juridice.

Cecurile pot fi eliberate doar clienților persoane juridice care nu figurează în evidențele CIP (Centrala Incidentelor de Plăți) cu interdicție de a emite cecuri.

Livrare gratuită

Dacă ești client Libra Internet Bank, poți solicita livrarea gratuită a instrumentelor de debit necesare (bilet la ordin sau cecuri) la sediul firmei.

Bilet la ordin sau cecuri
Instrumente de debit

Te informăm în avans

Cu 1 zi înainte, îți vom trimite prin email pe adresa declarată la bancă detaliile instrumentelor de debit care urmează să intre la plată, împreună cu situația conturilor tale, pentru a te asigura că ai disponibilul necesar până cel târziu la ora 15:00 la data plății.

Anularea biletelor la ordin și cecurilor

În caz de pierdere, sustragere sau distrugere a unui cec sau bilet la ordin, trebuie să te prezinți în cel mai scurt timp posibil la una dintre sucursalele noastre pentru a completa o declarație care să cuprindă seriile instrumentelor în cauză.

În cazul în care te afli în posesia instrumentelor de plată și nu dorești să le mai utilizezi, le poți preda la ghișeul uneia dintre sucursalele Libra Internet Bank, pentru a fi anulate.