Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Cont online

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 4.87% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision
acordare / administrare

Credit de consum de pana la 70.000 lei
pe maxim 5 ani
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.25% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

1996     2003     2004     2005     2007     2008     2010     2011     2013     2014     2015     2016     2017    

1996

Istoria bancii incepe cu anul 1996 cand LIBRA INTERNET BANK s-a infiintat urmand ca in anul 1997 sa devina complet operationala.

2003

Din mai 2003, banca face parte din grupul american de investitii New Century Holdings (NCH) unul din cei mai importanti investitori straini din Romania, cu investitii de peste 3 miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est din care peste 300 milioane de dolari au fost investiti in Romania. Prezent in tara noastra inca din 1993, NCH se implica in dezvoltarea mai multor domenii importante ale economiei romanesti: industria electrotehnica, panificatie, industria materialelor de constructii, servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital, proprietati imobiliare, fiind actionar majoritar la multe companii din aceste domenii.

Anul 2003 echivaleaza cu o perioada de transformare a bancii si pozitionare a acesteia intr-o perspectiva de crestere si dezvoltare.

2004

LIBRA INTERNET BANK isi face cunoscuta noua strategie si incepe sa se adreseze activ si direct catre noi segmente din piata acordand o atentie strategica medicilor (ca reprezentanti de baza ai segmentului format din profesiile liberale) dar si catre zona antreprenoriala, in ambele segmente LIBRA INTERNET BANK cunoscand un succes consistent.

2005

In cadrul strategiei de dezvoltare a bancii si a intaririi prezentei in diverse segmente de piata, Libra lanseaza noi linii de business, vizand atat persoanele fizice cat si Intreprinderile Mici si Mijlocii.

2007

Concomitent cu actiunile de crestere a directiilor de business ale bancii, se acorda o atentie deosebita si optimizarii proceselor interne ale bancii, astfel incat o etapa importanta in dezvoltarea bancii o reprezinta centralizarea operatiunilor, a fluxurilor de analiza si aprobare a creditelor cat si zona de administrare a acestora.

2008

Continua dezvoltare a bancii pe toate palierele de activitate poate fi asigurata doar beneficiind de unul dintre cele mai performante sisteme de core banking, astfel incat Libra adopta sistemul Temenos 24 urmand ca pe aceasta platforma sa se puna bazele viitoarelor dezvoltari pe care banca urmeaza sa le cunoasca.

2010

Liniile de business in care Libra activeaza se diversifica si prin adresarea segmentului Corporate, fiind vizate companiile cu o cifra de afaceri anuala mai mare de 10 milioane EUR.

2011

Prin infiintarea diviziei eBusiness dar si prin schimbarea numelui in LIBRA INTERNET BANK, anticipand evolutia noilor tehnologii si impactul pozitiv al acestora, Libra se pozitioneaza rapid si sigur intr-o zona puternic inovativa, mizand pe pe rapiditate in procesarea solicitarilor si operatiunilor clientilor, pe crearea unuia din cele mai moderne si dinamice servicii de Internet Banking de pe piata romaneasca si pe lansarea de produse premiate precum sistemul de plati online LibraPay sau Acces Investigator.

2013

Accentul catre noile tehnologii continua prin lansarea in 2013 a aplicatiei Mobile Banking, o aplicatie extrem de bine primita de catre clientii bancii, acestia putand folosi aplicatia nu doar pentru operatiunile curente ci si pentru a identifica cea mai apropiata sucursala sau cel mai apropiat ATM.

In acelasi timp, banca isi continua strategia de a intra pe noi segmente iar in 2013 lanseaza primele produse AgriBusiness adresate segmentului Agricol.

2014

Pentru a facilita accesul la finantare a microintreprinderilor, LIBRA INTERNET BANK, in baza unui parteneriat cu Fondul European de Investitii, lanseaza o gama noua de solutii de finantare in cadrul programelor de finantare europeana 2014 – 2020.

De asemenea, anul 2014 este anul cand Libra, in premiera absoluta, devine prima banca din Romania care asigura un flux integral online pentru deschiderea conturilor bancare, fara hartii, fara drumuri la banca.

2015

LIBRA INTERNET BANK decide accelerarea finantarii dezvoltatorilor imobiliari, cu precadere a celor cu proiecte rezidentiale dar si a celor care dezvolta cladiri de birouri.

2016

Strategia ferma a bancii de dezvoltare in zona digitala permite lansarea intr-un ritm sustinut a unor noi servicii, fiind de asemenea prima banca din Romania care lanseaza un credit acordat integral online.

2017

Anul 2017 reprezinta anul in care LIBRA INTERNET BANK a obtinut cele mai bune rezultate financiare din intreaga istorie, performanta obtinuta fiind rezultatul strategiei de succes a managementului bancii, atat prin lansarea de produse inovatoare cat si prin deciziile prudente adoptate, cu sprijinul constant al actionarilor si impreuna cu resursa umana extrem de valoroasa a bancii.

Ai nevoie de ajutor?