Libra Internet Bank

Blog

Cum a aparut Libra Podcast | to the Moon and BANK

21 Iulie 2020 | Employer branding

Buna! Noi suntem Libra. Adica cei cu care poti sa lucrezi "fara hartii si fara drumuri la banca".

Libra Internet Bank

Cateva lucruri despre noi. Avem orientarea digitala in ADN. Ne place ca putem pune fara sa gresim „game changer” langa „Libra Internet Bank” si suntem de-a dreptul topiti dupa expresia „100% online”.

In urma cu mai bine de 10 ani, am fost printre primele banci care le-au oferit clientilor serviciul de internet banking. Am adaugat apoi cuvantul ”internet” in denumirea bancii si-am devenit Libra Internet Bank. De atunci, am mentinut orientarea digitala, iar serviciile si produse noastre inovatoare au crescut standardele banking-ului.

Si pentru ca v-am spus ca ne place cum suna "100% online", ne-am gandit sa introducem expresia si in denumirea produselor noastre.

Bine, au mai fost si alte cateva mici motive pe langa, cum a fost si faptul ca se si pot face 100% online. Asa au aparut primul cont 100% online din Romania, primul credit 100% online din Romania, cardul de credit 100% online sau creditul ipotecar 100% online. Am fost pionieri in toate acestea si nu ne oprim aici.

Daca e digital, e Libra, ne place noua sa spunem.

Suntem banca aceea care iti ofera posibilitatea de a face complete banking de acasa, fara niciun drum la banca, de la deschiderea contului, pana la orice operatiune bancara, din internet sau mobile banking.

Orientarea noastra digitala reprezinta viziunea si atuul nostru. Intr-o perioada total iesita din comun, am demonstrat ca suntem pregatiti si pentru situatii imprevizbilie.

De ce? Pentru ca suntem digitali, iar digitalul inseamna solutii si in..sau mai ales in perioade neobisnuite, asa cum a fost si cea pe care am traversat-o cu totii in primele luni ale acestui an.

Si pentru ca ne-am convins ca solutii digitale exista pentru foarte multe lucruri, ne-am gandit la o modalitate in plus prin care sa fim aproape de tine si de toti cei care, ca si tine, vor sa inteleaga cum se vede fenomenul bancar din interior.

Asa a aparut Libra Podcast!

Ce VEI descoperi in Podcast? Oameni deschisi, informatie si transparenta.

Ce NU VEI descoperi in Podcast? Oameni scortosi, limbaj de lemn si lipsa transparentei.

Asculta-ne pe Libra Podcast si trage singur concluziile: www.librabank.ro/podcast!