Libra Internet Bank

Blog

And the winner is...Libra Internet Bank!

18 Iulie 2019 | Employer branding

Aseara, am fost la Gala "Bancheri de Top", editia cu numarul XII. Directorul general, Emil Bituleanu, si doi oameni de la marketing.

Libra Internet Bank

Intr-un Bucuresti ploios si aglomerat, in care GPS-ul iti da un timp estimat linistitor, iar realitatea “din teren” nu are nicio intentie sa-ti confirme estimarea, ca atunci cand pleci la o intalnire cu un client. Timp estimat: 31 de minute. Timp final: 50`.

Ajungem la destinatie cu fix 3 minute inaintea speech-ului de deschidere! Si ce mai speech de deschidere a fost!

Nicolae Cinteza, o autoritate in materie de banking, cu zeci de ani de experienta in domeniu, a captivat, pret de cateva zeci de minute, atentia tuturor celor din sala, atingand teme precum stabilitatea si importanta unei atitudini prudente in banking.

Au urmat premiile. Multe si meritate. Trei dintre ele, pentru Libra!

Nume mari dintotdeauna au fost strigate, alaturi de nume care incep sa devina mari - si da!, ne gandim la Libra, cand spunem asta. :)

Libra Internet Bank

Libra a fost premiata pentru performantele oamenilor sai, iar noi am avut onoarea sa fim acolo, atunci cand acest lucru s-a intamplat si cand in difuzoarele salii s-a auzit raspicat: "Premiul pentru Cei mai productivi angajati ... Premiul pentru Cel mai bun raport depozite / numar de agentii .... Premiul pentru Cea mai buna dinamica a creditarii ... se acorda Libra Internet Bank.

"Strategia noastra de nisa este o carte castigatoare, dar una deloc usoara", a spus domnul Bituleanu, la decernarea premiilor. Cele trei distinctii acordate aseara au avut darul sa confirme, inca o data, ca avem si oamenii potriviti pentru ca aceasta strategie sa aiba in continuare succes. "E frumos sa iei premiul pentru cei mai productivi angajati, dar mai avem mult de munca in fata", a adaugat Emil Bituleanu.