Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

And the winner is...Libra Internet Bank!

Aseara, am fost la Gala "Bancheri de Top", editia cu numarul XII. Directorul general, Emil Bituleanu, si doi oameni de la marketing.

Libra Internet Bank

Intr-un Bucuresti ploios si aglomerat, in care GPS-ul iti da un timp estimat linistitor, iar realitatea “din teren” nu are nicio intentie sa-ti confirme estimarea, ca atunci cand pleci la o intalnire cu un client. Timp estimat: 31 de minute. Timp final: 50`.

Ajungem la destinatie cu fix 3 minute inaintea speech-ului de deschidere! Si ce mai speech de deschidere a fost!

Nicolae Cinteza, o autoritate in materie de banking, cu zeci de ani de experienta in domeniu, a captivat, pret de cateva zeci de minute, atentia tuturor celor din sala, atingand teme precum stabilitatea si importanta unei atitudini prudente in banking.

Au urmat premiile. Multe si meritate. Trei dintre ele, pentru Libra!

Nume mari dintotdeauna au fost strigate, alaturi de nume care incep sa devina mari - si da!, ne gandim la Libra, cand spunem asta. :)

Libra Internet Bank

Libra a fost premiata pentru performantele oamenilor sai, iar noi am avut onoarea sa fim acolo, atunci cand acest lucru s-a intamplat si cand in difuzoarele salii s-a auzit raspicat: "Premiul pentru Cei mai productivi angajati ... Premiul pentru Cel mai bun raport depozite / numar de agentii .... Premiul pentru Cea mai buna dinamica a creditarii ... se acorda Libra Internet Bank.

"Strategia noastra de nisa este o carte castigatoare, dar una deloc usoara", a spus domnul Bituleanu, la decernarea premiilor. Cele trei distinctii acordate aseara au avut darul sa confirme, inca o data, ca avem si oamenii potriviti pentru ca aceasta strategie sa aiba in continuare succes. "E frumos sa iei premiul pentru cei mai productivi angajati, dar mai avem mult de munca in fata", a adaugat Emil Bituleanu.

Ai nevoie de ajutor?