Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

60% dintre colegii care ocupa pozitii manageriale in banca, provin din promovare interna

Dezvoltarea profesionala este intersectia dintre nevoile organizatiei si ale angajatilor; acesta este si motivul pentru care este un subiect atat de intalnit – deoarece reprezinta o nevoie care se regaseste in ambele directiile, dar si o nevoie dorita de ambele parti.

Libra Internet Bank

Se spune ca oamenii sunt ca jeleurile. Fiecare are o aroma unica. Ca individ, pentru dezvoltarea ta profesionala, este important sa te lasi condus de aceasta aroma, pentru ca doar astfel poti face lucrurile la care esti mai bun si care iti aduc satisfactie.

Ca organizație, sustinem cu tarie dezvoltarea profesionala a angajatilor nostri. In același timp, am perceput toate diferentierile dintre oameni (sau "aromele" despre care aminteam mai sus) ca provocari si ca plusuri si am investit cat mai mult in acestea.

Am valorificat creativitatea si inovatia oamenilor la cel mai mare nivel. Am construit mediul si contextul favorabil pentru a putea crea intr-un mod unic si asa am ajuns sa fim recunoscuti drept "Cea mai inovatoarea banca din Romania".

Spiritul competitiv il sustinem in mod continuu si etic si il intalnim cel mai mult in aria de vanzari, unde aducem provocari din ce in ce mai captivante, de aici rezulta o crestere de vanzari in toate ariile de business. Si nu in ultimul rand, spiritul de lider il simtim, sustinem si promovam. Asa ne aflam in momentul in care peste 60% dintre colegii nostri care ocupa o pozitie manageriala provin din promovari interne. De fiecare data ni s-a dovedit ca aceasta este o reteta de succes sigura si care raspunde tuturor nevoilor: ale organizatiei si ale angajatilor.

Investim in oameni si in dezvoltarea lor, le sustinem cresterea, le cream un mediu potrivit de dezvoltare si de crestere si le oferim oportunitati sa avanseze intr-un mod sanatos.

Aceasta este directia pe care o promitem si o demonstram zi de zi, an dupa an. Pe tine, in ce directie te indruma aroma ta?

Ai nevoie de ajutor?