Libra Internet Bank

Suntem castigatori la Romanian PR Award cu programul Libra Energize

Bucuresti, 22 noiembrie 2019: LIBRA INTERNET BANK a fost premiata cu Silver Award for Excellence pentru proiectul Libra Energize, la categoria employer branding, in cadrul celei mai mari competitii dedicate proiectelor de PR din Romania. Libra Energize - A life changing program se alatura astfel celor mai bune proiecte romanesti de PR.

Libra Energize este o competitie sportiva pe echipe, organizata in fiecare an de catre LIBRA INTERNET BANK pentru angajati proprii. Competitia are 8 editii organizate pana in prezent si propune angajatilor o experienta unica, care pune accentul pe echilibrul dintre viata privata si cea profesionala, pe de o parte, si pe stimularea performantei si a spiritului de echipa, pe de alta parte.

Premiile celei de-a XVII-a editii a Romanian PR Award au fost anuntate, aseara, in cadrul unei ceremonii care a reunit branduri consacrate din Romania, concurenti valorosi si tineri care aspira la o cariera in domeniul relatiilor publice. Castigatorii au fost decisi de catre un juriu internațional, compus din profesionisti ai domeniului relatiilor publice.

Informatii suplimentare aici


Publicat pe: 22 Noiembrie 2019