Libra Internet Bank

Libra Internet Bank ofera clientilor care isi constituie online un Depozit Blitz o dobanda speciala de 3,5%

Oferta este disponibila atat clientilor existenti, cat si clientilor noi, care isi constituie un depozit prin internet banking.

"Faptul ca o mare parte dintre clientii nostri prefera sa opereze din ce in ce mai mult online ne confirma faptul ca directia in care ne indreptam este una foarte buna. Totodata, acest aspect ne permite sa oferim beneficii suplimentare clientilor nostri care opereaza prin internet banking." , a declarat Emil Bituleanu, Presedintele Libra Internet Bank .

Depozitul Blitz se poate constitui in lei si beneficiaza de o dobanda de 3,5% p.a., avand scadenta la 7 luni.

Pentru a deveni clienti il bancii, in mod simplu si rapid, persoanele interesate trebuie sa urmeze doar 3 pasi:

  • Accesarea site-uIui www.libraonline.ro
  • Deschiderea unui Cont Online, prin completarea formularului web
  • Efectuarea unui transfer dintr-un cont bancar, deschis pe numele solicitantului, la o alta unitate bancara din Romania, si, ulterior, constituirea Depozitului Blitz, prin internet banking.

Contul Online este 100% gratuit si se poate deschide direct de acasa, fara drumuri la banca, iar constituirea unui Depozit Blitz nu implica niciun comision de administrare sau de retragere la scadenta. In plus, clientii beneficiaza de o serie de avantaje la deschiderea Contului Online: comision de administrare zero, incasari gratuite din orice cont de pe teritoriul Romaniei, plati gratuite catre orice furnizor de servicii sau utilitati, Internet Banking si Mobile Banking cu procesare 24/7, de asemenea, fara taxe de administrare.

Libra Internet Bank se remarca prin orientarea spre inovatie, prin utilizarea aplicatiilor online si a noilor tehnologii in conceperea produselor si serviciilor bancare. Banca incurajeaza clientii sa tranzactioneze prin mediul online, operatiunile prin internet banking inregistrand anul trecut o crestere cu aproximativ 100%, ajungand la 1,1 milioane lei.


Publicat pe: 19 Martie 2015