Libra Internet Bank

Libra Internet Bank lanseaza cardul Junior, dedicat exclusiv minorilor

Bucuresti, 17 decembrie - Libra Internet Bank lanseaza cardul Junior, dedicat minorilor cu varsta cuprinsa intre 14-18 ani, acesta putand fi folosit pentru plati atat in tara, cat si in strainatate, inclusiv pe internet sau in magazinele de aplicatii pentru telefoanele mobile.

"Ideea a pornit de la dorinta de a le oferi adolescentilor primul lor produs bancar, care sa-i ajute sa constientizeze valoarea lucrurilor, sa-i invete sa-si gestioneze singuri banii si sa se simta responsabili de propriile alegeri. Totodata, credem ca acest card ii va ajuta pe parinti sa controleze intr-un mod inteligent cheltuielile propriilor copii." , a declarat Emil Bituleanu, Presedintele Libra Internet Bank .

Avand in vedere ca este un card pentru minori, ofera detinatorilor de card mai multe beneficii in ceea ce priveste utilizarea acestuia: dobanda de 1% la soldul contului si zero comisioane la emiterea cardului, administrare lunara, retragere si interogare sold la ATM-urile din reteaua Euronet, respectiv tranzactionare la POS.

Cardul poate fi comandat in sucursale sau online, prin Internet Banking, iar clientii pot opta pentru livrarea cardului direct acasa, fara a fi nevoie sa se deplaseze la banca.

Detalii suplimentare pe www.librabank.ro sau in sucursalele Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank are in prezent o retea de 39 de sucursale la nivel national si se adreseaza preponderent clientilor din segmentele IMM, Corporate, Profesii liberale si Agriculturii. Banca a incheiat cu profit si dupa al treilea trimestru din 2014, atingand la finalul lunii septembrie 2014 un profit net de 3.5 milioane RON.


Publicat pe: 17 Decembrie 2014