Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Cont online

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 5.95% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision
acordare / administrare

Credit de consum de pana la 70.000 lei
pe maxim 5 ani
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 5.25% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare

Libra Internet Bank incheie o noua conventie cu APIA pentru finantarea fermierilor din Romania

Bucuresti, 21 aprilie 2022: Libra Internet Bank si Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) au semnat recent o noua conventie in vederea continuarii finantarilor oferite beneficiarilor programelor APIA: schema de plata unica pe suprafata, plata redistributiva, plata pentru inverzire, agro-mediu si clima, agricultura ecologica, plati pentru zone care se confrunta cu constrangeri naturale sau cu alte constrangeri specifice.

Astfel, fermierii care au adeverinta de inregistrare emisa de catre APIA pot accesa un credit de la Libra Internet Bank pentru finantarea capitalului de lucru necesar desfasurarii activitatilor curente, pana la momentul platilor efective efectuate de catre APIA. Valoarea unui credit este de maximum 90% din valoarea subventiei, iar dobanda aplicata este ROBOR la 6 luni plus maximum 2%.

Libra Internet Bank

Libra Internet Bank, membra a grupului american de investitii New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice banci din Romania in ultimii ani, fiind specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari si agribusiness-ul. Banca acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.

20-04-2022

Cu ce te mai
putem ajuta?