Libra Internet Bank

Libra Internet Bank deschide o noua sucursala in Bucuresti, extinzandu-si reteaua la 36 de unitati

Bucuresti, 16 octombrie - Libra Internet Bank deschide o noua sucursala in Bucuresti, pentru clientii din zona 13 Septembrie. Noua sucursala devine a 36-a unitate Libra Internet Bank, mai mult de jumatate dintre acestea fiind situate in Bucuresti si Judetul Ilfov.

Clientii noii sucursale vor beneficia de toate tipurile de operatiuni financiare, de la administrare de conturi curente la solutii de economisire, creditare si carduri, cu produse speciale pentru principalele categorii de clienti: profesii liberale, persoane fizice si companii.

In primele sase luni ale anului, Libra Internet Bank a continuat sa isi imbunataeasca semnificativ indicatorii. Pe langa cresterea profitului net, au fost majorate activele nete cu 10,9%, pana la 1,33 miliarde lei, soldul creditelor a crescut cu 20,8%, iar rata neperformantelor a continuat sa scada, ajungand la 12,59%, mult sub media sistemului bancar.

De curand, Libra Internet Bank a fost onorata sa primeasca premiul "Euro STP Excellence Award", din partea KBC, castigand cu un procent de 97,93% premiul pentru calitatea executiei platilor in EURO la cele mai inalte standarde.

Mai multe detalii despre produsele bancii si consultarea listei complete a sucursalelor Libra Internet Bank, accesati www.librabank.ro/contact.


Publicat pe: 16 Octombrie 2014