Libra Internet Bank

Libra Internet Bank deschide in Alexandria o noua sucursala dedicata clientilor agribusiness

Bucuresti, 2 martie 2020 - Sucursala Alexandria este a 55-a unitate bancara a LIBRA INTERNET BANK si a doua inaugurata in ultimele trei luni, dupa cea deschisa in Slobozia, ambele specializate in agribusiness.

"Suntem incantati sa deschidem o sucursala si in Alexandria, un centru important de activitate agricola. Vrem sa fim aproape de fermieri, vrem sa sprijinim agribusiness-ul din zona si, desigur, sa venim cu solutii pentru cat mai multi clienti din oras", a declarat Mihai Popa, Director Divizia Agribusiness, LIBRA INTERNET BANK.

Cu o pozitionare excelenta, langa Piata Centrala a orasului, Sucursala Alexandria va fi deschisa clientilor, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 - 17:00, la adresa din strada Bucuresti, bloc T1, Municipiul Alexandria, judetul Teleorman si va putea derula toate tipurile de operatiuni financiare.

LIBRA INTERNET BANK, membra a grupului american de investitii New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice banci din Romania. Cu o retea de 55 de sucursale, banca este specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor si acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.


Publicat pe: 02 Martie 2020