Libra Internet Bank

Libra Internet Bank deschide doua sucursale noi in vestul tarii

Bucuresti, 12 mai: LIBRA INTERNET BANK isi consolideaza prezenta in vestul tarii si deschide doua sucursale noi, in Timisoara, respectiv Arad.

Sucursala Barnutiu Timisoara este amplasata pe strada Simion Barnutiu, nr. 73-77, devenind, astfel, a doua unitate LIBRA INTERNET BANK deschisa in judetul Timis.

De cealalta parte, clientii din judetul Arad se pot adresa reprezentantilor bancii la sediul situat pe Bulevardul Revolutiei, nr. 89, ap. 1-b, corp A.

Noile sucursale vor functiona de luni pana vineri, in intervalul 9:00-17:00 si vor deservi clientii din segmentele traditionale ale bancii- Corporate, Profesii liberale si Agricultura.

Cu ocazia deschiderii noilor sucursale, LIBRA INTERNET BANK pune la dispozitia clientilor din Timisoara Barnutiu si Arad o oferta speciala. Clientii persoane juridice din categoriile IMM si Profesii Liberale se pot bucura de beneficiile abonamentului cu zero costuri, pentru o perioada de 12 luni de la data deschiderii contului:

  • comision 0 pentru deschidere de cont;
  • comision lunar 0 de administrare de cont;
  • comision 0 pentru platile si incasarile lei;
  • comision 0 pentru cardul business la urmatoarele operatiuni: emitere si administrare lunara card; operatiuni la comercianti; interogare sold la ATM-urile Libra Internet Bank si cele din reteaua Euronet; reinnoire card la expirare;
  • comision 0 pentru extrase de cont.

Prin deschiderea noilor sucursale, reteaua LIBRA INTERNET BANK ajunge la un numar de 46 de sucursale in Romania. Lista completa a sucursalelor bancii poate fi consultata accesand www.librabank.ro/contact.


Publicat pe: 12 Mai 2016