Libra Internet Bank

Libra Internet Bank a înregistrat peste 17.000 de accesări simultan, în prima sesiune de aplicare pentru programele FamilyStart și Student Invest

București, 15 martie 2024 – Libra Internet Bank, care oferă posibilitatea de a aplica printr-un proces 100% online pentru creditele FamilyStart și StudentInvest, a înregistrat peste 17.000 de accesări simultan, în jurul orei 9:00, când a fost deschisă prima sesiune de aplicare pentru cele două programe.

Pentru această ediție, Libra Internet Bank va organiza sesiuni săptămânale de aplicare pentru FamilyStart și StudentInvest, în limita capacității maxime de preluare a solicitărilor la momentul respectiv.

În această primă sesiune, au fost preluate până la 500 de solicitări, care urmează să fie analizate.

Următoarea sesiune de aplicare pentru credite prin programele FamilyStart și StudentInvest, prin intermediul site-ului www.librabank.ro, este programată vineri, 22 martie 2024, cu începere de la ora 9:00.

Noua ediție a programului FamilyStart permite beneficiarilor să acceseze credite de până la 150.000 de lei, rambursabile pe o perioadă de cel mult 5 ani. Banii pot fi folosiți pentru cele mai importante cheltuieli de familie, cum ar fi avansul pentru achiziția unei locuințe, rambursarea anticipată parțială sau integrală a unui credit ipotecar, achiziția unui autoturism cu mai puțin de 5 ani vechime sau organizarea nunții. Statul acoperă 75% din dobândă, pe toată durata creditelor FamilyStart.

Programul StudentInvest permite beneficiarilor să acceseze credite de până la 75.000 de lei, rambursabile pe o perioadă de cel mult 5 ani. Banii pot fi folosiți pentru cheltuieli care ţin de studii, avans achiziţie locuinţă, achiziţia unui autoturism, tratamente medicale sau dentare și alte destinații. Statul acoperă 100% din dobândă, pe toată durata creditelor StudentInvest.

Despre Libra Internet Bank

Libra Internet Bank a fost înființată în 1996 în București și face parte din grupul american de investiții New Century Holdings (NCH). Banca s-a specializat în oferirea de produse și servicii dedicate Profesiilor liberale și companiilor din Real Estate și Agribusiness. Unul dintre liderii digitalizării în bankingul din România, Libra Internet Bank este, de asemenea, partenerul celor mai importante fintech-uri internaționale prezente în țară. Libra Internet Bank are o rețea de 57 de sucursale în București și alte orașe mari din România.


Publicat pe: 15 Martie 2024