Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.25% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision
acordare / administrare

Credit de consum de pana la 30.000 lei
fara sa mergi la banca
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.10% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare

Libra Internet Bank a fost desemnata "Cea mai inovatoare banca" din Romania, la 3 prestigioase evenimente ale industriei bancare

Bucuresti, 10 mai 2018 - Serviciul de chatbot, dezvoltat de specialistii LIBRA INTERNET BANK, a reputat un adevarat succes la competitiile industriei bancare din acest an. Aplicatia a adus bancii titlul de "Cea mai inovatoare banca" din Romania la nu mai putin de trei dintre cele mai prestigioase evenimente - MasterCard Bank of the Year, Gala Online Banking si Gala NoCash.

Premiile au fost acordate de juriile de specialisti selectate de organizatorii fiecarui eveniment si sunt o recunoastere a orientarii permanente catre inovatie a LIBRA INTERNET BANK.

Chatbot-ul LIBRA INTERNET BANK a fost gandit pentru a usura cat mai mult interactiunea clientilor cu banca, intr-un mod prietenos, disponibil 24/7. Aplicatia preia si rezolva cereri de credite, carduri de credit, depozite bancare etc, totul printr-un chat de tip messenger, simplu si rapid.

Clientii au apreciat chatbot-ul LIBRA INTERNET BANK. In numai patru luni de la lansare, aplicatia a inregistrat peste 10.000 de interactiuni cu persoane interesate de produsele bancare oferite online de LIBRA INTERNET BANK.

De asemenea, la MasterCard Bank of the Year, LIBRA INTERNET BANK a castigat si premiul "cel mai bun produs de economisire al anului" pentru Depozitul la 1 an si 1 luna.

LIBRA INTERNET BANK are active nete de aproape 1 miliard euro si a realizat anul trecut un profit record, de aproape 13 milioane euro, in crestere cu 83% fata de anul precedent.

Recunoscuta pentru activitatea de succes dedicata profesiilor liberale, dezvoltatorilor imobiliari si agribusiness-ului, LIBRA INTERNET BANK foloseste inovatia si noile tehnologii pentru a oferi cea mai buna experienta bancara clientilor sai.

Banca are o retea de 50 de sucursale si un canal complet de digital banking.

10-05-2018
Card Radio Guerrilla

Cu ce te mai
putem ajuta?