Libra Internet Bank

Libra Internet Bank a câștigat două premii pentru performanță financiară la Gala Bancheri de Top

București – 20 iunie 2023: Rezultatele financiare înregistrate de Libra Internet Bank au fost recompensate cu două premii, la Gala Bancheri de Top, un eveniment organizat de Finmedia și revista Piața Financiară, ajuns la cea de-a XVI-a ediție.

Distincțiile oferite Libra Internet Bank au fost la categoriile "Cea mai bună profitabilitate a angajaților și sucursalelor" și "Cea mai bună rentabilitate a activelor și capitalurilor". Aceste premii sunt o recunoaștere a performanțelor financiare înregistrate de Libra Internet Bank în 2022, cel mai bun an din istoria de 25 de ani a băncii: profit net de 238,18 milioane de lei, 9,72 miliarde lei active nete și o rată a creditelor neperformante de doar 1,16, mult sub media pieței, care a fost 2,65% la finalul anului trecut.

Radu Grațian Ghețea, președintele Consiliului de Administrație al Libra Internet Bank, a ridicat cele două premii acordate la Gala Bancheri de Top.

Libra Internet Bank a fost înființată în 1996 în București. Banca s-a specializat în oferirea de produse și servicii dedicate profesiilor liberale și companiilor din Real Estate și Agribusiness. Unul dintre liderii digitalizării în bankingul din România, Libra Internet Bank este, de asemenea, partenerul celor mai importante fintech-uri internaționale prezente în țară. Libra Internet Bank are o rețea de 55 de sucursale și a fost desemnată, în ultimii trei ani, cel mai bun angajator din România în domeniul financiar-bancar.


Publicat pe: 20 Iunie 2023