Libra Internet Bank

Libra Internet Bank, angajatorul numarul 1 din Romania la categoria banci si institutii financiare

Bucuresti, 25 noiembrie 2020: Libra Internet Bank ocupa primul loc la categoria banci/institutii financiare, in Topul Angajatorilor 2020, realizat de platforma Undelucram.ro. Clasamentul a luat in calcul opiniile utilizatorilor acestei platforme inregistrate in perioada 1 decembrie 2019 - 15 noiembrie 2020, ordinea fiind stabilita in baza notelor acordate de angajati sau fosti angajați ai companiilor si a numarului de recenzii postate.

Evaluarile utilizatorilor au pornit de la criterii precum oportunitatile de avansare, pachetul salarial, managementul, timpul liber versus timpul la birou, procedurile, valorile companiei. Intr-o perioada atipica, clasarea bancii pe primul loc in topul angajatorilor din domeniul financiar-bancar reprezinta o performanta importanta.

Spiritul de competitie insotit de evolutia profesionala prin competenta si performanta raman elementele definitorii ale culturii organizationale a bancii. Totul, in conditii de echilibru intre viata personala si cea profesionala. Libra Internet Bank continua sa faca performanta datorita profesionalismului, increderii si implicarii propriilor angajati.

Daca vrei sa aplici la un job in echipa celui mai bun angajator din 2020, la categoria banci si institutii financiare, click aici: www.librabank.ro/Cariere.


Publicat pe: 25 Noiembrie 2020