Libra Internet Bank

Libra Bank premiata la BBW Financial Awards for Excellence

În cadrul Galei "Financial Awards for Excellence" organizată de Bucharest Business Week in data de 13 noiembrie 2008, Libra Bank a fost distinsă cu premiul "Cele mai bune produse bancare inovatoare".

Cele mai bune produse bancare inovatoare

Această distincţie confirmă recunoaşterea publică de care se bucură Libra Bank pentru efortul de a aduce constant inovaţii in produsele dedicate pentru segmentele de piaţă pe care a ales să se implice. Originalitatea Libra Bank s-a reflectat constant in produsele bancare adresate sectorului medical (incepand din 2004), apoi in cele dedicate farmacistilor şi juriştilor (din 2005), contabililor (din 2006), arhitecţilor şi psihologilor (din 2007), precum şi in produsele dedicate companiilor, cum este recentul exemplu al creditului VIP cu gaj pe stocul de marfa ca garanţie unică.

Straduinţa echipei Libra Bank de a răspunde, cu flexibilitate şi deschidere, nevoilor acestor clienţi exigenţi au adus băncii, de-a lungul anilor, şi alte premii de excelenţă pentru produse bancare destinate sectorului medical in 2005, companiilor in 2006 şi profesiilor liberale in 2007.


Publicat pe: 19 Noiembrie 2008