Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.25% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.50% pentru
un depozit pe
12 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Libra Bank lanseaza un card co-branded cu site-ul www.eva.ro

La inceputul acestei luni, Libra Bank si site-ul www.eva.ro au lansat un card bancar co-branded din Romania destinat exclusiv femeilor. Noul card va purta denumirea de Card Eva.ro si are o dubla functionalitate, putand fi utilizat atat ca un card de credit cat si ca unul de debit. Cardul Eva.ro reprezinta o noutate pe piata romaneasca prin prisma faptului ca a fost creat in parteneriat cu site-ul pentru femei numarul 1 din Romania, ceea ce ii confera o accesibilitate crescuta, doamnele si domnisoarele putand sa solicite acest card direct din sectiunea special creata pe site-ul eva: www.card.eva.ro.

 

Posesoarele cardului vor beneficia de reduceri semnificative, de până la 50 % dacă plătesc cu Cardul Eva.ro în locaţiile partenere: magazine, centre de sănătate şi înfrumuseţare, săli de fitness, clinici medicale şi stomatologice, cafenele şi restaurante, etc. Lista cu partenerii Cardului Eva.ro, este disponibilă pe www.card.eva.ro. Varianta de mobil a secţiunii city.eva.ro, oferă posibilitatea utilizatorilor de a consulta lista cu toţi partenerii (adrese, localizare) şi a reţelei de bancomate şi sucursale Libra Bank . Pe telefoanele care suportă localizare (opţiunea share location), i se afişează utilizatorului magazinele partenere, bancomatele şi sucursalele Libra Bank din proximitate.

 

In plus, varianta Card Eva.ro de credit oferă posesoarelor o limită de creditare de 6 salarii lunare nete şi o perioadă de graţie de maxim 56 de zile, pentru plăţile efectuate la comercianţi. De asemenea, beneficiarele cardului nu sunt condiţionate de rambursarea lunară a unei sume minime din creditul utilizat.

 

Beneficiile Cardului Eva.ro, ca şi designul său elegant şi modern, fac din acesta mai mult decât un simplu instrument de plată, fiind în acelaşi timp un accesoriu modern care se integrează perfect în universul zilnic al femeii moderne şi o ajută pe aceasta să aibă o mai mare grijă de ea şi de familia ei. Din acest motiv, atât www.eva.ro cât şi Libra Bank au ales cu grijă parteneri reprezentativi din zone diverse şi continuă să-şi diversifice permanent gama de comercianţi parteneri. “Crearea noului card Eva.ro pentru femei in parteneriat cu principalul site din Romania dedicat universului feminin www.eva.ro reprezinta un pas important pe care Libra Bank il face pentru a se apropia si mai mult de clientele sale. Eva.ro ne ofera o platforma activa si moderna care ne permite sa ajungem mai aproape de doamnele si domnisoarele carora ne adresam. In plus, dorim sa ne folosim de oportunitatea de a a avea o prezenta cat mai bine conturata in mediul online, care este un mediu in continua efervescenta si care ne ofera avantajul de a ne cunoaste mai bine clientele si de a comunica cu ele intr-un mod interactiv si eficient.” a declarat Alina Papa, Directorul Diviziei de Marketing si Comunicare din cadrul Libra Bank .

 

“Lansarea Cardului Eva.ro in colaborare cu Libra Bank , reprezinta pentru noi una dintre cele mai mari realizari din acest an. Eva.ro devine astfel primul site din Romania care introduce pe piata romaneasca un card bancar. Prin lansarea acestui card cu reduceri permanente, www.eva.ro si Libra Bank ofera un cadou atat pasionatelor de shopping cat si femeilor care sunt constiente de valoarea adaugata furnizata de anumite instrumente de plata. www.eva.ro si Libra Bank reprezinta doua branduri ce dau greutate serviciilor aduse de Cardul Eva.ro.” a declarat Alexandru Iosef, project managerul site-ului www.eva.ro.

 

Eva.ro poate fi obtinut accesand www.card.eva.ro sau direct, in oricare din sucursalele Libra Bank din tara.

06-09-2010

Cu ce te mai
putem ajuta?