Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.79% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.72% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Libra Bank - Cea mai importanta banca comerciala pentru sistemul sanitar 2005

Libra Bank a fost desemnata drept "cea mai importanta banca comerciala pentru sistemul sanitar", cu prilejul Galei Premiilor de Excelenta Medic.ro. Organizat de Press Pro International, sub egida Ministerului Sanatatii si al CNAS si avand un juriu format din personalitati marcante in domeniu, acest eveniment are ca principal obiectiv recompensarea persoanelor sau companiilor care au adus o contributie semnificativa in domeniul medical si al sanatatii din Romania, pe parcursul anului in curs. Competitia in domeniu a fost una foarte puternica, Libra Bank fiind nominalizata pentru acest premiu alaturi de alte nume importante din sistemul bancar romanesc. Premiul primit de Libra Bank marcheaza recunoasterea oficiala a rezultatelor si reputatiei bancii in sectorul medical si mai ales reprezinta confirmarea faptului ca eforturile desfasurate in ultimul an si jumatate de catre Libra Bank in directia sectorului medical au venit in intampinarea nevoilor financiare ale medicilor.

Libra Bank respecta profesia de medic si are incredere in potentialul de dezvoltare al sectorului medical din Romania, de aceea se implica activ in acest process. Acest premiu ne onoreaza si ne obliga sa fim in continuare la fel de buni, sa acordam in continuare aceeasi importanta medicilor si companiilor medicale", a declarat Vicepresedintele Libra Bank , Emil Bituleanu.

Dupa ce in anul 2003, a fost preluata de grupul american de investitii New Century Holdings, Libra Bank a intrat intr-un amplu proces de restructurare si relansare. Aceasta preluare a imprimat Libra Bank caracteristicile unei companii americane, respectiv eficienta si orientarea catre rezultate concrete. O data cu relansarea activitatii sale, Libra Bank si-a stabilit misiunea de a deveni "Partenerul financiar al sectorului medical", lansand in primavara anului 2004 un pachet de servicii financiare dedicate in exclusivitate medicilor si membrilor familiilor lor, tehnicienilor si asistentilor medicali, companiilor din acest domeniu, spitalelor si clinicilor private, cabinetelor medicale.

Astazi, putem spune cu mandrie ca Libra Bank este singura banca de pe piata romaneasca care ofera o gama diversa de servicii financiare dedicate in exclusivitate sectorului medical. Peste 1.500 de clinici, cabinete medicale si medici au beneficiat de finantare Libra Bank , de serviciile si produsele dedicate, concepute special pentru sectorul medical.

16-12-2005