Libra Internet Bank

LIBRA INTERNET BANK finanteaza cu 40 milioane lei constructia Ansamblului rezidential PLATINIA, din centrul orasului Cluj-Napoca

LIBRA INTERNET BANK , parte a grupului american de investitii New Century Holdings, finanteaza cu 40 milioane de lei constructia Ansamblului rezidential PLATINIA, realizat de companiile Florisal si Drusal, in centrul municipiului Cluj-Napoca. Proiectul PLATINIA este unul spectaculos si va revigora o zona plina de istorie si traditie din centrul orasului, fostul sit al fabricii de bere Ursus.

"Am decis sa finantam constructia Ansamblului rezidential PLATINIA pentru ca este cel mai mare proiect in derulare din Cluj-Napoca, oras cu perspective excelente pe piata imobiliara, lucru esential pentru orice banca. De asemenea, proiectul in sine are caracteristici deosebite, intrucat se afla in centrul orasului si, in acest moment, peste 2/3 din apartamente sunt deja vandute. Am mai avut in vedere faptul ca este singurul proiect din tara care are un mall la parter si mezanin si este dezvoltat de catre domnul Sile Puscas, un om cu multa experienta in domeniul imobiliar. Suntem increzatori in economia romaneasca si ramanem deschisi sa sprijinim, prin finantare, proiecte importante, atat din Cluj-Napoca, cat si din alte zone ale tarii."a declarat Selcuk Senkaya, Director Divizia Large Corporate, LIBRA INTERNET BANK .

Creditul este garantat printr-un teren de 10.161 mp detinut in coproprietate de companiile Florisal si Drusal, dar si cu ansamblul PLATINIA care urmeaza sa fie finalizat in 2016.

"Conditiile de finantare pe care mi le-a oferit LIBRA INTERNET BANK sunt foarte bune, cele mai bune pe care le-am gasit pe piata in acest moment. Serviciul cu clientii este foarte bun si rapid, orice problema se rezolva intr-un interval de timp scurt, fara sa afecteze negativ afacerea. Din aceste puncte de vedere, suntem asemanatori si cred ca vom lucra bine impreuna, vom face o echipa de succes." a declarat dezvoltatorul PLATINIA, omul de afaceri Sile Puscas.

PLATINIA vine cu un concept inedit pe piata imobiliara din Cluj, fiind singurul ansamblu rezidential care va avea pe primele doua niveluri un shopping mall care va insuma aproximativ 13.000 de mp de magazine, cafenele si restaurante. Ansamblul va avea si 320 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere, iar locatia excelenta le va facilita proprietarilor accesul la zona parcurilor, stadionului si Salii Polivalente. Apartamentele vor fi finalizate in septembrie 2016, iar zona comerciala in decembrie 2016.

LIBRA INTERNET BANK are o retea de 43 de sucursale si se adreseaza cu preponderenta segmentelor de clienti Corporate, IMM, Profesii Liberale si Agricultura.


Publicat pe: 11 Ianuarie 2016