Libra Internet Bank

Incepand de la data de 28 februarie 2017, Libra Internet Bank va pune la dispozitia clientilor facilitatea de inrolare a cardurilor in sistemul 3D Secure

Bucuresti, 31 ianuarie: LIBRA INTERNET BANK urmeaza sa ofere clientilor posibilitatea de a-si inrola cardurile in sistemul 3D Secure, ca o masura suplimentara de siguranta pentru tranzactiile cu cardul efectuate online, incepand cu 28 februarie 2017.

Sistemul 3D Secure se aplica tuturor cardurilor din portofoliul LIBRA INTERNET BANK , iar inrolarea se va face automat, fara niciun demers suplimentar din partea clientilor.

Prin sistemul 3D Secure, clientii vor putea face cumparaturi online in conditii de maxima siguranta, parcurgand urmatorii pasi:

  • Introducerea datelor cardului pe site-ul comerciantului;
  • Veti primi o parola pe telefonul mobil, pe numarul de telefon declarat Bancii. Fiecare parola este unica, pentru fiecare tranzactie online efectuata cu cardul la comerciantii care utilizeaza 3D Secure.;
  • Introducerea parolei si finalizarea platii.

Pentru detalii suplimentare, va stam cu placere la dispozitie in aplicatia de Live Chat sau la numarul de Call Center 08 008 55 555, de luni pana vineri, in intervalul 09:00-18:00.


Publicat pe: 31 Ianuarie 2017