Libra Internet Bank

Clientii Libra Internet Bank pot castiga un Mercedes GLC 250 Coupe daca achita cu oricare dintre cardurile Enjoy sau Libra Free cumparaturile de Black Friday

Bucuresti, 6 noiembrie 2018: De Black Friday, cei care fac cumparaturi de la eMAG si platesc fie cu oricare dintre cardurile Enjoy (MasterCard Enjoy Debit sau MasterCard Enjoy Credit), fie cu MasterCard Libra Free, intra automat in cursa pentru un Mercedes GLC 250 Coupe. Astfel, toate tranzactiile efectuate in data de 16 noiembrie, cu orice card Mastercard sau Maestro emis in Romania si salvat in prealabil pe platforma eMAG, vor intra automat in tragerea la sorti pentru marele premiu.

LIBRA INTERNET BANK vine in intampinarea celor care vor sa faca cumparaturi de Black Friday cu un card de credit complet. Aplicand online, clientii pot beneficia de plati in rate fără dobanda sau discount la produsele si serviciile a peste 80 de parteneri. Totodata LIBRA INTERNET BANK organizeaza primul Black Friday. Campania de reduceri se deruleaza in perioada 12-29 noiembrie in cele 50 de sucursale si online.

LIBRA INTERNET BANK este una dintre cele mai dinamice banci din Romania si a fost desemnata, in acest an, "Cea mai inovatoare banca", in cadrul a trei evenimente de prestigiu din industria bancara. Cu o cota de piata de 1% si o retea de 50 de sucursale, Libra Internet Bank si-a dedicat dezvoltarea in principal clientilor din zona Profesii Liberale, IMM, Real Estate si Agribusiness, precum si pe zona digitala pentru persoane fizice.


Publicat pe: 06 Noiembrie 2018