Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Cont online

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 5.95% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision
acordare / administrare

Credit de consum de pana la 70.000 lei
pe maxim 5 ani
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 5.25% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare

Cardul cu comision de retragere 0, de la orice ATM, orice banca

Libra Bank S.A. a prelungit campania promotionala la cardul de debit Libra MasterCard Simple in lei, cu costuri minime si posibilitate de overdraft, pana la data de 31 decembrie 2009.

 

Initierea parteneriatului Libra Bank S.A. cu MasterCard, una din cele mai puternice organizatii internationale de carduri, reprezinta o extindere strategica a ofertei bancii. Prin Libra MasterCard Simple, Libra Bank S.A. raspunde asteptarilor numerosilor clienti care prefera brandul MasterCard si au manifestat interes pentru un astfel de produs.

 

Cardul de debit Libra Mastercard Simple in lei se adreseaza persoanelor fizice interesate sa aiba costuri mici de utilizare, flexibilitate in accesarea fondurilor proprii si o sfera larga de acceptare a cardului la comercianti, nationala si internationala. Cardul este scutit de taxa de reinnoire la expirare, de taxa pentru interogare sold la ATM/POS, de taxa pentru mini-extras de cont la ATM, de comision de retragere numerar de la ATM si POS proprii ale Libra Bank S.A.. Nu se percepe comision nici pentru operatiuni la comerciantii din Romania si strainatate.

 

In acelasi spirit al costurilor minime, in beneficiul clientilor care isi obtin si activeaza un card Libra MasterCard Simple pana la 31 decembrie 2009, Libra Bank S.A. a prelungit promotia prin care clientii sunt scutiti de taxa de emitere a cardului, nu platesc comision de administrare in primul an de valabilitate si sunt scutiti de comision de retragere de numerar de la ATM-urile oricarei banci din Romania pe intreaga durata de valabilitate a cardului.

21-10-2009

Cu ce te mai
putem ajuta?