Libra Internet Bank

Asigurare de călătorie gratuită pentru toată familia, prin cardurile Gold de la Libra Internet Bank

Începând din data de 21 iulie 2023, Libra Internet Bank extinde beneficiile pentru deținătorii cardurilor Gold (debit, credit, business). Astfel, asigurarea de călătorie internațională gratuită va fi valabilă* nu doar pentru deținătorul cardului, ci pentru toată familia acestuia: soțul/soția/partenerul de viață și copiii (maximum cinci, până la vârsta de 21 de ani).

Asigurarea de călătorie internațională este oferită de Allianz Partners și include riscuri precum pierderea bagajelor, accidente și probleme medicale. Lista completă a riscurilor și valoarea despăgubirilor acordate poate fi consultată AICI.

Cardurile Gold de la Libra Internet Bank oferă, de asemenea, acces în Business Lounge în aeroporturile Otopeni (Tarom și Satelit), Viena (Viena Lounge și Sky Lounge), Cluj Napoca, Timișoara și Sibiu.

*Pentru a fi eligibili, deținătorii cardurilor Gold trebuie să aibă cel puțin o plată (tranzacție POS sau e-commerce) decontată, în ultimele 30 de zile, până cu cel mult 96 de ore înaintea plecării din țară
Publicat pe: 21 Iulie 2023