Libra Internet Bank

[Tech News] Volumul raportat al burselor de monede digitale sud-coreene de top depaseste cel al pietei de valori a tarii

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


16.03.2021 - Cresterea volumului a venit pe masura ce pretul Bitcoin a crescut la un nou record istoric de peste 61.000 $ sambata.

Volumul tranzactiilor de pe piata valutara digitala sud-coreeana a depasit usor, duminica, valoarea medie zilnica a tranzactiilor de pe piata bursiera a tarii.

Conform datelor de la CoinMarketCap, volumul combinat, in 24 de ore, al principalelor case de schimb digitale UPbit, Bithumb, Coinone si Korbit, cu sediul in Coreea de Sud, a fost duminica de peste 14,6 miliarde de dolari. Vineri, aceeasi valoare a fost de aproximativ 14,5 miliarde de dolari pe Indicele preturilor de actiuni compozite din Coreea sau KOSPI si 10 miliarde de dolari pe Ofertele automate coreene de vanzari de valori mobiliare sau KOSDAQ.

Cresterea volumului a venit pe masura ce pretul Bitcoin (BTC) a crescut la un nou record istoric de peste 61.000 de dolari sambata inainte de a scadea din nou sub 60.000 de dolari.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/reported-volume-of-top-south-korean-crypto-exchanges-surpasses-that-of-the-country-s-stock-market


Publicat pe: 16 Martie 2021