Libra Internet Bank

Teren si constructii Sat GeamanaTeren si constructii Sat Geamana

Str. Toamnei nr. 9, Comuna Bradu
Pret: 2.827.418lei
Teren si constructii Sat Geamana
  • Teren si constructii Sat Geamana
  • Teren si constructii Sat Geamana
  • Teren si constructii Sat Geamana

Cere mai multe detalii


Ai intrebari? Contacteaza-ne: 0748 884312 / 0754 054641

Detalii Teren si constructii Sat Geamana:

Teren si constructii neintabulate

Propunem spre vanzare in procedura de executare silita, imobil compus din teren in suprafata de 2000mp, situat in Jud Arges, Sat Geamana, str. Toamnei, nr. 9, Comuna Bradu, inscris in CF nr. 82706.

Terenul este intravilan, categoria de folosinta curti constructii, mentionez ca pe teren se afla constructii neinatbulate.

Pret: 2.827.418lei

Libra Internet Bank SA notifica faptul ca: (i) Statusul proprietatii/ bunurilor, suprafata etajelor, masuratorile si distantele furnizate sunt aproximative. (ii) Descrierea proprietatilor/ bunurilor nu este in mod necesar comprehensiva, completa, precisa ori actuala. (iii) Orice descriere a proprietatilor/ bunurilor scoase la vanzare nu poate fi considerata a implica faptul ca bunurile sunt in stare buna de functionare, ca au toate componentele constitutive necesare ori ca utilitatile sunt functionale. (iv) Recomandarea Libra Internet Bank SA: persoanele interesate de anunt sunt sfatuite sa isi desfasoare propriile investigatii cu privire la proprietatile oferite spre vanzare.