Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI
Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 8.39% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision
acordare / administrare

Credit de consum de pana la 70.000 lei
pe maxim 5 ani
 

Vanzare garsoniera confort 3Vanzare garsoniera confort 3

Aleea Perisoru nr. 8-10
Pret: 14.000euro
Vanzare garsoniera confort 3
  • Vanzare garsoniera confort 3
  • Vanzare garsoniera confort 3
  • Vanzare garsoniera confort 3

Cere mai multe detalii


Ai intrebari? Contacteaza-ne: 0748 884312 / 0754 054641

Detalii Vanzare garsoniera confort 3:

 

Se vinde la licitatie publica garsoniera, de tip decomandat, cu suprafata de 15mp, grad de confort 3, amplasata la etajul 4/4 al unui bloc edificat in jurul anului 1971, situata pe Aleea Perisoru nr. 8-10 , zona comerciala Ikea Pallady.

 Finisajele interioare sunt de calitate medie, peretii sunt tencuiți și zugrăviți cu vopsea de tip lavabil. În bucătărie si baie pereții sunt placați cu faianță, pardoseli, gresie si dușumea cu parchet lamelar, de o calitate medie . Tâmplăria exterioară este din PVC, cu geam termopan, iar la intrare, ușă metalică.

Pret: 14.000euro

Libra Internet Bank SA notifica faptul ca: (i) Statusul proprietatii/ bunurilor, suprafata etajelor, masuratorile si distantele furnizate sunt aproximative. (ii) Descrierea proprietatilor/ bunurilor nu este in mod necesar comprehensiva, completa, precisa ori actuala. (iii) Orice descriere a proprietatilor/ bunurilor scoase la vanzare nu poate fi considerata a implica faptul ca bunurile sunt in stare buna de functionare, ca au toate componentele constitutive necesare ori ca utilitatile sunt functionale. (iv) Recomandarea Libra Internet Bank SA: persoanele interesate de anunt sunt sfatuite sa isi desfasoare propriile investigatii cu privire la proprietatile oferite spre vanzare.