Libra Internet Bank

Vanzare apartament 3 camere OborVanzare apartament 3 camere Obor

Sos Colentina
Pret: 75.000euro
Vanzare apartament 3 camere Obor
  • Vanzare apartament 3 camere Obor
  • Vanzare apartament 3 camere Obor
  • Vanzare apartament 3 camere Obor
  • Vanzare apartament 3 camere Obor

Cere mai multe detalii


Ai intrebari? Contacteaza-ne: 0748 884312 / 0754 054641

Detalii Vanzare apartament 3 camere Obor:

 

Vanzare apartament 3 camere Obor

 Propunem spre vanzare la licitatie publica, apartament compus din 3 camere si dependinte amplasat pe Sos Colentina nr. 3C.

Apartamentul are suprafata utila de 68,39 m.p., balcon in suprafata de 4,55 m.p., suprafata totala de 72,94 m.p, situat la etajul 10, in imediata apropiere de p-ta Obor. Finisajele apartamentului sunt de calitate buna, este dotat cu geamuri termopan, usa metalica la intrare, gresie si faianta in baie si bucatarie, parchet laminat in camere, dispune de toate utilitatile urbare.

 Zona de referinta este aplasata favorabil, dotarile si retelele edilitare au un grad bun de functionare, ambientul este civilizat. Accesul se realizeaza pietonal si auto din Sos. Colentina.   Vecinatatile directe ale proprietatii, la data inspectiei, sunt reprezentate de blocuri de locuit.

 

 

.

Libra Internet Bank SA notifica faptul ca: (i) Statusul proprietatii/ bunurilor, suprafata etajelor, masuratorile si distantele furnizate sunt aproximative. (ii) Descrierea proprietatilor/ bunurilor nu este in mod necesar comprehensiva, completa, precisa ori actuala. (iii) Orice descriere a proprietatilor/ bunurilor scoase la vanzare nu poate fi considerata a implica faptul ca bunurile sunt in stare buna de functionare, ca au toate componentele constitutive necesare ori ca utilitatile sunt functionale. (iv) Recomandarea Libra Internet Bank SA: persoanele interesate de anunt sunt sfatuite sa isi desfasoare propriile investigatii cu privire la proprietatile oferite spre vanzare.